1 januari 0001

Steffen Morrison & Band

Seizoen 2020

Steffen Morrison & Band

Steffen Morrison komt zaterdag 11 juli met zijn 5-koppige band naar de Kersouwe! Hij geeft die dag twee optredens: om 18.45 uur en om 21:30 uur. Voor elk optreden zijn 125 kaarten beschikbaar (maximaal 2 kaarten per persoon). Eén drankje per persoon is inbegrepen. 

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, máár ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Hij geeft zijn eigen draai aan het kleurrijke soulgenre.

Steffen Morrison werd in 2014 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. Nadat Morrison in 2016 zijn EP Just Another Man uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op de nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen presenteert Morrison zijn single ;Old Enough to Know Better’ die al snel werd uitgeroepen tot Top Song op Radio 2. Maart 2018 kwam zijn veelzijdige album uit waarvoor hij samenwerkte met zijn muzikale buddy Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli SandeĢ, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis. 
Inmiddels heeft hij ook zijn eerste stappen gezet in het buitenland met meerdere uitverkochte shows in Spanje. Dit voorjaar verschijnt het nieuwe album van Steffen Morrison. Met de single You’ve Been Hit by a Butterfly als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger.

Samen met zijn 5-koppige band brengt Morrison de soul terug naar de bossen van de Kersouwe. 

Programmaverloop
*Kersouwe hoofdingang geopend vanaf 30 minuten voor aanvang. Bij parkeren vervalt contant betalen.
*1 Drankje staat klaar voor elke bezoeker (inbegrepen in kaartje)
*Plaats nemen op tribune op aanwijzingen van Kersouwe medewerker (in tweetallen aanschuiven)
*Concert duurt circa 75 minuten - geen pauze
*Na afloop volgen bezoekers routing naar kiosk. Hier is (maximaal 1 uur) gelegenheid om nog een drankje te drinken (uitsluitend contactloos betalen). Hiervoor is het terrein speciaal ingericht met tafels en stoelen
*Bezoekers verlaten terrein via poort bij kiosk
*WC is alleen voor noodgevallen

*Bekijk via DEZE LINK onze algemene voorwaarden EN de tijdelijke bijzondere voorwaarden die gelden voor alle Kersouwe Klein voorstellingen

We kijken er naar uit om jou met 'Kersouwe Klein' in deze bijzondere tijd te kunnen ontvangen!