Route & Contact

Route & Contact

Route & Contact

Handig om te weten
*Onze toegangspoorten openen meestal 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij grotere sta/zit-concerten (met ook support act) kan dit nog eerder zijn. Deze info vind je dan terug op de voorstellingspagina van die artiest.
*Indien de voorstelling niet uitverkocht is, kun je aan de dagkassa nog kaarten kopen. 
*Je kunt je kaarten laten scannen vanaf je telefoon (uitprinten mag, maar hoeft niet).
*We hebben alleen ongeplaceerde kaarten. Je mag zelf een plekje uitzoeken. Fijn als je aanschuift op de tribunes, zodat er voor zoveel mogelijk bezoekers plek is.
*Onze tribune is niet overdekt. Neem iets warms mee voor als het afkoelt 's avonds, of een poncho voor als het regent. Een voorstelling gaat als het regent gewoon door. Alleen als de veiligheid van bezoekers in gevaar is (bij onweer bijvoorbeeld), lasten we een voorstelling af.
*Voor drankjes werken we met munten, die je op het terrein kan kopen (balies/muntautomaat op het plein). Eigen drank meenemen is (uiteraard) niet toegestaan.
*We gebruiken herbruikbare bekers en vragen je vriendelijk deze mee te nemen naar de bar als ze leeg zijn (of te deponeren in de daarvoor bestemde wit/groene bakken)
*Roken op de tribunes is niet toegestaan
*Als de bar gesloten is tijdens de voorstelling, verzoeken we je vriendelijk niet te gaan lopen gedurende het optreden. Dit is zichtbaar voor de artiest en stoort hem/haar en anderen.
*Je mag altijd een kussentje meenemen om op te zitten. Bij zitvoorstellingen zijn ze ook te huur (0,50 cent per kussen).
*Na afloop van concerten is er vaak nog een afterparty op Het Plein achterop ons Kersouweterrein. Er treedt dan een live band of DJ op. Uiteraard is dit gratis toegankelijk voor alle bezoekers, en maak je zo je avond helemaal compleet. 

Auto
Gebruik 'Kameren 3 - Heeswijk' als navigatie-adres. Kersouwelaan is in principe niet toegankelijk voor auto's (rondom een voorstelling). Je auto parkeer je op een parkeerweide op circa 300 meter van De Kersouwe (kosten 1 Euro - contant te betalen). Vandaaruit loop je naar de ingang van ons theater. De Kersouwelaan is in principe niet toegankelijk voor auto's.

Klik HIER om onze locatie op Google Maps te bekijken.

Rolstoel/slecht ter been
Kom je met een rolstoel of ben je slecht ter been? De parkeerwacht van de parkeerweide legt je graag uit hoe je dichtbij de ingang kan stoppen.
Bij de ingang kunnen onze medewerkers je aangeven hoe je bij de grote tribune kan komen zonder gebruik te maken van een trap. Om bij de kleine tribune te komen, kan het normale pad gevolgd worden (je komt dan bovenaan deze tribune uit).
En het allerbelangrijkste, kom op tijd. Er zijn namelijk geen speciale rolstoelplaatsen. De poort gaat altijd één uur voor aanvang van de voorstelling open.

Fiets
Kom je op de fiets? Dan kun je je fiets tegenover de ingang van De Kersouwe neerzetten.

Openbaar Vervoer
Neem bus 158 (vanuit Veghel of Den Bosch) en stap uit bij 'Gouverneursweg'. Vandaaruit is het een kwartiertje lopen naar De Kersouwe. 
 

Ons Bezoekadres
Kersouwelaan 1 (let op: hier kan geen post bezorgd worden)
5473 TE Heeswijk-Dinther
Telefoonnummer: 0413 29 11 50 (uitsluitend 3 uur voor aanvang van een voorstelling)

Ons Postadres
Sinds 2024 hebben we GEEN postadres meer. Gelieve facturen en andere correspondentie te mailen naar het desbetreffende e-mailadres of penningmeester@kersouwe.nl (t.a.v. penningmeester Ton Keetels)

Onze Contactgegevens
E-mail Kaartverkoop: kaartverkoop@kersouwe.nl
E-mail Publiciteit: publiciteit@kersouwe.nl
E-mail Evenementen (inkoop): evenementen@kersouwe.nl
E-mail Techniek: techniek@kersouwe.nl
E-mail Klassentheater: klassentheater@kersouwe.nl
E-mail Vrienden van De Kersouwe: vrienden@kersouwe.nl

Interesse om mee te spelen bij onze theatergroep of jeugdtheatergroep? 
Van harte welkom! Meld je aan via het aanmeldformulier op één van de theatergroeppagina's op deze site of stuur even een mail vrijwilligers@kersouwe.nl 

Dagelijks Bestuur
Voorzitter (Hans Kenens): voorzitter@kersouwe.nl
Secretariaat (Marcel van Dijck): secretariaat@kersouwe.nl
Penningmeester (Martin de Visser): penningmeester@kersouwe.nl
Vrijwilligers (Marieke Seesing): vrijwilligers@kersouwe.nl


Algemene voorwaarden
Via DEZE LINK lees je alles over de algemene voorwaarden van Natuurtheater de Kersouwe

Contactformulier

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten!