Agenda

Agenda

Zoek in de agenda

  • Reset
Michiel Borstlap & Band | Inspired by Herbie Hancock
Michiel Borstlap & Band | Inspired by Herbie Hancock

De internationaal gelauwerde pianist Michiel Borstlap brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse bandleider en jazzpianist Herbie Hancock. Net als Hancock is ook Michiel steeds op zoek naar die verrassende volgende stap in zijn artistieke ontwikkeling. Veelzijdigheid, virtuositeit, showmanship, zakelijk pienter en een bevrijdende lak aan genres of hokjes. Na een aantal prachtige, vaak ook intieme en kwetsbare soloprojecten ging het weer kriebelen: alleen is maar alleen, dus Michiel gaat weer met een eigen band werken, bestaande uit Glenn Gaddum jr, Yoràn Vroom en Jerôme Hol.Michiel heeft inmiddels een imposante carrière opgebouwd als onder andere solist van het Radio Filharmonisch orkest en het Metropool orkest. Met zijn werken won hij diverse prijzen over de gehele wereld en bracht hij, naast zijn vele samenwerkingen met onder andere Herbie Hancock zelf, 8 solo piano albums uit. Met wortels in de traditie van de jazz, een eigen opvatting over fusion, pop/rock georiënteerde muziek en impressionisme, onder meer met de prachtige oude piano waarmee het allemaal begon, is hij een unieke pianist. Nu zelf een gevestigde naam eert Michiel deze zomeravond in De Kersouwe de man die hem vaak de weg mocht wijzen.Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

2 juni 2023

PRIJS

€ 23,50

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Tis Hier Geen Hotel 2
Tis Hier Geen Hotel 2
Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth

Nóg meer gesmijt met deuren, hopeloos bankhangen en lege verpakkingen in de koelkast; welkom bij ‘Tis Hier Geen Hotel 2’. In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.  Na het succes van de eerste voorstelling is er nu ‘Tis Hier Geen Hotel 2’, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.Gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.De voorstelling Tis hier Geen Hotel is op 5 juni 2022 helaas geannuleerd in verband met slechte weersomstandigheden. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden met het gezelschap: zaterdag 3 juni 2023. Deze avond zal deel 2 van Tis hier Geen Hotel gespeeld worden in De Kersouwe.Bezoekers met kaarten zijn hierover via e-mail geïnformeerd, en uiteraard blijven alle reeds gekochte kaarten geldig voor deze nieuwe datum.

DATUM

3 juni 2023

PRIJS

€ 24,00

LOCATIE

Het Klein

Uitverkocht
BLØF
BLØF

De Zeeuwse poprockband Bløf keert deze zomer terug naar onze Kersouwe! De afgelopen jaren hebben ze weer veel nieuwe hits op genomen, die tijdens dit concert vrijwel zeker voorbijkomen. Op hun recent uitgekomen album Polaroid staan veel van deze nieuwe nummers, die voor de fans geen onbekende zijn. Daarnaast bestaat de band inmiddels al meer dan 30 jaar. Dit 30-jarig jubileum vierden ze vorig jaar groots in het Ziggo Dome en een clubtour dit voorjaar. En natuurlijk zijn ze eind juni weer te vinden bij Concert at Sea. Maar eerst op naar een heerlijke zomeravond in de Heeswijkse bossen!Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

9 juni 2023

PRIJS

€ 37,50

LOCATIE

Het Groot

Uitverkocht
Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen

Verjaardagen vieren is aan Anneke van Giersbergen doorgaans niet besteed, maar haar vijftigste - op 8 maart 2023 - wil ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deze mijlpaal beschouwt de zangeres als een uitgelezen moment om haar fans te trakteren op een speciale show met highlights uit haar bijna dertigjarige carrière. En die zijn er meer dan voldoende. Sinds Nederland in de jaren negentig kennis maakte met Anneke, als vocaal en visueel boegbeeld van The Gathering, heeft ze haar naam gevestigd als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. Met haar krachtige én kwetsbare stemgeluid, songwriterskills en vele samenwerkingen met nationale en internationale artiesten – van Devin Townsend tot BLØF – heeft ze inmiddels een succesvolle solocarrière opgebouwd. Niet voor niets werd ze in 2019 onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award, een erkenning en blijk van waardering voor haar succes in het buitenland. Al bijna dertig jaar geniet ze van het mooie en uitdagende muzikantenbestaan, wat ze beschouwt als een droombaan. Ze is er hartstikke trots op en naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag heeft ze voor 2023 een aantal cadeautjes in petto, voor haarzelf én voor haar fans.Met haar vijfkoppige band presenteert ze een setlist met de mooiste liedjes, speciaal voor de shows op de festivals aankomende zomer. Met een reeks hoogtepunten uit haar omvangrijke oeuvre, maar ook een aantal hagelnieuwe songs, aangevuld met covers van artiesten die haar het meest dierbaar zijn.Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

10 juni 2023

PRIJS

€ 24,50

LOCATIE

Het Klein

Uitverkocht
The Kik hertaalt Eurovisie
The Kik hertaalt Eurovisie

In The Kik hertaalt Eurovisie neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan. Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

16 juni 2023

PRIJS

€ 24,50

LOCATIE

Het Klein

Uitverkocht
Typhoon
Typhoon

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een sociaal bewogen hiphop muzikant die zijn ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en kwetsbare teksten. Hij begon al jong met het maken van muziek. Eerst in een muzikaal gezin, daarna in samenwerking met Rico, Sticks en broer Blaxtar. Hierna volgden twintig fantastische jaren, met drie albums, twee Edisons voor album ‘Lobi Da Basi’ en optredens op onder andere Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Typhoon viert zijn twintigjarig jubileum dit jaar met verschillende optredens, nieuwe nummers en een EP. De basis voor zijn optreden wordt gevormd door een mix van oud werk, nieuwe muziek en spoken word.Top dat we Typhoon met zijn energieke liveband dit jaar weer in onze Kersouwe mogen verwelkomen! Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

23 juni 2023

PRIJS

€ 29,50

LOCATIE

Het Groot

Bekijk evenement
Veldhuis & Kemper | Hou dat vast
Veldhuis & Kemper | Hou dat vast

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer.Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

DATUM

24 juni 2023

PRIJS

€ 25,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Uitverkocht
Karsu
Karsu

Zangeres en pianiste Karsu (Amsterdam, 1990) heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek in meer dan twintig landen over de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. En komende zomer dus…  in onze Kersouwe!Ze trad eerder op bij ‘Beste Zangers’ en vergeet zeker niet haar indrukwekkende optreden bij de Benefietavond voor Turkije onlangs. In Turkije groeit haar carriere ook pijlsnel met onder meer een eigen muzikale talkshow op Blu tv (Turkse Netflix).Wij kunnen niet wachten om deze talentvolle en spontane persoonlijkheid op 30 juni te zien optreden!Kaartverkoop start zaterdag 18 maart om 10u (11 maart voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

30 juni 2023

PRIJS

€ 29,50

LOCATIE

Het Groot

Bekijk evenement
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe

Roodkapje wil op avontuur, ze ontmoet wolven die niet stoer zijn, kabouters die niet klein zijn, een elfje dat twaalfje wordt genoemd en nog wat van dat soort dingen. Verder is er sprake van een bezorgde moeder, een bange ‘meneer agent,’ een oma met een jachtgeweer en nog heel veel meer. Het stuk gaat over niet kunnen of willen zijn wat je ‘hoort’ te zijn en dat is knap lastig…Gelukkig lopen de personages elkaar in dit stuk op hilarische wijze tegen het lijf, dus ik kan je alvast verklappen…het komt allemaal goed!Regie: Kim van KooijTekst: Michelle van DaalhoffProductieleider: Mieke VolkLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarVoorstellingsdataPremière: woensdagmiddag 5 juli om 15uDaarnaast te zien in De Kersouwe op woensdagmiddag 12 en 19 juli (15u), zondagmiddag 16 juli (15u) en zaterdagmiddag 22 juli (15u)KaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.Roodkapje in de regioZoals voorgaande jaren gaat Roodkapje ook op tournee in de regio*Zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Oploo (zie: www.graancirkeloploo.com)*Donderdag 20 juli om 14.30 uur in Mariahout (zie: www.openluchttheatermariahout.nl)  

DATUM

5 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Edwin Evers Band | 80’s Tour Part 2
Edwin Evers Band | 80’s Tour Part 2

Na het eerste optreden vijf jaar geleden is de Edwin Evers Band komende zomer weer te gast in onze Kersouwe! Afgelopen jaar heeft de Edwin Evers Band een tour gedaan met muziek uit de geweldige jaren 80! Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes naar boven die ze nog niet hebben kunnen doen, dat ze hebben besloten om komend jaar de 80’S Tour Part 2 te doen. Een compleet nieuwe show met muziek uit dit geweldige decennium. Zij en wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook! De verkoop van deze voorstelling is in december 2022 reeds gestart en is uitverkocht

DATUM

7 juli 2023

PRIJS

€ 32,50

LOCATIE

Het Groot

Uitverkocht
Rob Scheepers | Bekant
Rob Scheepers | Bekant

Rob Scheepers is komend seizoen voor het eerst in onze Kersouwe te bewonderen met zijn nieuwe voorstelling ‘Bekant’.Met ‘Bekant’ haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot?In ‘Bekant’ rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien?En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.  Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

8 juli 2023

PRIJS

€ 20,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Uitverkocht
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe

Roodkapje wil op avontuur, ze ontmoet wolven die niet stoer zijn, kabouters die niet klein zijn, een elfje dat twaalfje wordt genoemd en nog wat van dat soort dingen. Verder is er sprake van een bezorgde moeder, een bange ‘meneer agent,’ een oma met een jachtgeweer en nog heel veel meer. Het stuk gaat over niet kunnen of willen zijn wat je ‘hoort’ te zijn en dat is knap lastig…Gelukkig lopen de personages elkaar in dit stuk op hilarische wijze tegen het lijf, dus ik kan je alvast verklappen…het komt allemaal goed!Regie: Kim van KooijTekst: Michelle van DaalhoffProductieleider: Mieke VolkLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarVoorstellingsdataPremière: woensdagmiddag 5 juli om 15uDaarnaast te zien in De Kersouwe op woensdagmiddag 12 en 19 juli (15u), zondagmiddag 16 juli (15u) en zaterdagmiddag 22 juli (15u)KaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.Roodkapje in de regioZoals voorgaande jaren gaat Roodkapje ook op tournee in de regio*Zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Oploo (zie: www.graancirkeloploo.com)*Donderdag 20 juli om 14.30 uur in Mariahout (zie: www.openluchttheatermariahout.nl)  

DATUM

12 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Night Fever | A Tribute to the Bee Gees
Night Fever | A Tribute to the Bee Gees

Op vrijdagavond 14 juli is het Kersouwepodium gevuld met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb; een must see voor iedere Bee Gees fan! Met wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’. Dat wordt een fantastische zomeravond en hét perfecte begin van je zomervakantie! Start kaartverkoop: zaterdag 18 maart om 10u (11 maart voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

14 juli 2023

PRIJS

€ 33,50

LOCATIE

Het Groot

Uitverkocht
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe

Roodkapje wil op avontuur, ze ontmoet wolven die niet stoer zijn, kabouters die niet klein zijn, een elfje dat twaalfje wordt genoemd en nog wat van dat soort dingen. Verder is er sprake van een bezorgde moeder, een bange ‘meneer agent,’ een oma met een jachtgeweer en nog heel veel meer. Het stuk gaat over niet kunnen of willen zijn wat je ‘hoort’ te zijn en dat is knap lastig…Gelukkig lopen de personages elkaar in dit stuk op hilarische wijze tegen het lijf, dus ik kan je alvast verklappen…het komt allemaal goed!Regie: Kim van KooijTekst: Michelle van DaalhoffProductieleider: Mieke VolkLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarVoorstellingsdataPremière: woensdagmiddag 5 juli om 15uDaarnaast te zien in De Kersouwe op woensdagmiddag 12 en 19 juli (15u), zondagmiddag 16 juli (15u) en zaterdagmiddag 22 juli (15u)KaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.Roodkapje in de regioZoals voorgaande jaren gaat Roodkapje ook op tournee in de regio*Zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Oploo (zie: www.graancirkeloploo.com)*Donderdag 20 juli om 14.30 uur in Mariahout (zie: www.openluchttheatermariahout.nl)  

DATUM

16 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe

Roodkapje wil op avontuur, ze ontmoet wolven die niet stoer zijn, kabouters die niet klein zijn, een elfje dat twaalfje wordt genoemd en nog wat van dat soort dingen. Verder is er sprake van een bezorgde moeder, een bange ‘meneer agent,’ een oma met een jachtgeweer en nog heel veel meer. Het stuk gaat over niet kunnen of willen zijn wat je ‘hoort’ te zijn en dat is knap lastig…Gelukkig lopen de personages elkaar in dit stuk op hilarische wijze tegen het lijf, dus ik kan je alvast verklappen…het komt allemaal goed!Regie: Kim van KooijTekst: Michelle van DaalhoffProductieleider: Mieke VolkLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarVoorstellingsdataPremière: woensdagmiddag 5 juli om 15uDaarnaast te zien in De Kersouwe op woensdagmiddag 12 en 19 juli (15u), zondagmiddag 16 juli (15u) en zaterdagmiddag 22 juli (15u)KaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.Roodkapje in de regioZoals voorgaande jaren gaat Roodkapje ook op tournee in de regio*Zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Oploo (zie: www.graancirkeloploo.com)*Donderdag 20 juli om 14.30 uur in Mariahout (zie: www.openluchttheatermariahout.nl)  

DATUM

19 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe
Roodkapje | Jeugdtheatergroep Kersouwe

Roodkapje wil op avontuur, ze ontmoet wolven die niet stoer zijn, kabouters die niet klein zijn, een elfje dat twaalfje wordt genoemd en nog wat van dat soort dingen. Verder is er sprake van een bezorgde moeder, een bange ‘meneer agent,’ een oma met een jachtgeweer en nog heel veel meer. Het stuk gaat over niet kunnen of willen zijn wat je ‘hoort’ te zijn en dat is knap lastig…Gelukkig lopen de personages elkaar in dit stuk op hilarische wijze tegen het lijf, dus ik kan je alvast verklappen…het komt allemaal goed!Regie: Kim van KooijTekst: Michelle van DaalhoffProductieleider: Mieke VolkLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarVoorstellingsdataPremière: woensdagmiddag 5 juli om 15uDaarnaast te zien in De Kersouwe op woensdagmiddag 12 en 19 juli (15u), zondagmiddag 16 juli (15u) en zaterdagmiddag 22 juli (15u)KaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.Roodkapje in de regioZoals voorgaande jaren gaat Roodkapje ook op tournee in de regio*Zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Oploo (zie: www.graancirkeloploo.com)*Donderdag 20 juli om 14.30 uur in Mariahout (zie: www.openluchttheatermariahout.nl)  

DATUM

22 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Repelsteeltje | TG Mariahout
Repelsteeltje | TG Mariahout

Ricky is één van de lakeien van koning Roeland. Ricky is niet gelukkig. Niemand ziet hem staan. Ricky wil ergens bij horen, koste wat kost. Wanneer de Club van de Slechteriken een nieuwe slechterik zoekt, wil Ricky zich aanmelden. Maar… dan moet hij wel een nieuwe naam. Een slechterikennaam. Zoiets als… Repelsteeltje! O, en er is ook nog een prins in dit verhaal, die van zijn vader moet trouwen met een prinses, maar die dat niet wil, omdat hij verliefd is op een gewoon, boerenmeisje. En er is een koning, die alleen om geld geeft. Er is een ridder, die heel sterk is, maar niet zo slim. Er is een vrouw met een molen en een wolf die met pensioen gaat en… en…In Repelsteeltje val je van het ene avontuur in het andere. Wie is er goed? Wie is er slecht? En wie leeft er nog lang en gelukkig?Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarKaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

26 juli 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Klein

Bekijk evenement
Jachtlust | TG Hilaria
Jachtlust | TG Hilaria

In een vredig landelijk dorpje gaat het leven z’n dagelijkse gangetje. Middelpunt van gezelligheid is het restaurant 'Jachtlust'. Rechts daarvan woont een opa, links een jager. Beiden zijn gek op dieren, alleen ieder wel op zijn eigen manier...Het jachtseizoen breekt aan en dat brengt een hoop levendigheid met zich mee. Ook voor het restaurant natuurlijk. Zo op het eerste gezicht een 'niks-aan-de-hand-verhaal', totdat er dingen gebeuren die niet helemaal kloppen, en je langzaam maar zeker een raar gevoel bekruipt...De nieuwste voorstelling van Theatergroep HilariaLeeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarKaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

2 augustus 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Klein

Bekijk evenement
Tarzan | Theatervogels
Tarzan | Theatervogels

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het kind de naam Tarzan. En dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt, is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen.Haal je Tarzan uit de jungle of haal je de jungle uit Tarzan? Je beleeft het van dichtbij in de sfeervolle, ontroerende en spannende voorstelling: Tarzan. Meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarKaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

9 augustus 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Klein

Bekijk evenement
De Kleine Prins | Van Santen
De Kleine Prins | Van Santen

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden……...Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaarKaartverkoopKaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

16 augustus 2023

PRIJS

€ 5,00

LOCATIE

Het Klein

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

20 augustus 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Zomeravond met Ruth Jacott
Zomeravond met Ruth Jacott

Ruth Jacott is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Hits als Leun Op Mij, Hartslag en Blijf Bij Mij volgden na haar doorbraak met Vrede tijdens het Eurovisie Songfestival in 1993. Behalve gewaardeerd zangeres ontpopte Ruth Jacott zich ook tot het ware theater icoon dat ze nu is. Na vele theatertours met eigen repertoire, latin repertoire en odes aan haar muzikale heldinnen uit de soul en jazz, stond Ruth Jacott twee jaar geleden voor het eerst met een eigen muzikale show in een openluchttheater. Samen met haar band en een uitzinnig publiek vierde ze een fantastisch feest en dat smaakte naar meer.Beleef een Zomeravond met Ruth Jacott in onze Kersouwe; één van de drie openluchttheaters die zij deze zomer aandoet. Ruth en haar band kijken er naar uit om samen met jou te mogen zingen en dansen in zomerse sferen! Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

25 augustus 2023

PRIJS

€ 32,50

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

26 augustus 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

27 augustus 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Comedypact: Remy Evers & Thjum Arts
Comedypact: Remy Evers & Thjum Arts

Een comedypact met twee jonge, aanstormende cabarettalenten op de Kersouweplanken!REMY EVERS - GEWOON REMYRemy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.THJUM ARTS - TIJDLOOS GENOTAls Thjum het podium opkomt gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling. Hierin verweeft hij de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast. Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogst haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken? Start kaartverkoop zaterdag 18 maart om 10u (11 maart voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

1 september 2023

PRIJS

€ 17,50

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

2 september 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

3 september 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Sven Hammond Big Band
Sven Hammond Big Band

De 16-koppige Sven Hammond Big Band komt naar het theater. Ze waren de afgelopen twee jaar al op TV te zien... maar nu dan eindelijk live! Verwacht een avond vol heerlijke herkenbare muziek waarbij stilzitten geen optie is.De Sven Hammond Big Band staat onder leiding van toetsenist Sven Figee die al sinds 2006 succesvol actief is met de band Sven Hammond. Ook solo speelde hij verschillende theaterprogramma's. Met een altijd strak getrimde baard en bewapend met zijn Hammond gaat Sven dit keer met de volledige big band op pad. In deze show is speciaal een blok gereserveerd voor Ray Charles: Een pionier voor muziekgenres als soul, jazz, blues, rhtyhm & blues. Bekend van songs als 'Hallelujah, I Love Her So', 'I've Got A Woman', 'Here We Go Again', 'Unchain My Heart' en natuurlijk 'Georgia On My Mind'. Een kleine teaser voor het theaterprogramma dat de Sven Hammond Big Band zal spelen in het najaar. Eén ding is zeker... met Sven en zijn big band op het podium is het gegarandeerd een feest! Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

8 september 2023

PRIJS

€ 29,50

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

9 september 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe
Jeanne d'Arc | Theatergroep Kersouwe

Wees mild, ga dapperIedereen kent de legende van Jeanne d’Arc. Althans, we kennen vooral haar dramatische einde op de brandstapel. Maar hoe ze daar komt, is veel minder bekend. Daarom speelt Theatergroep de Kersouwe dit jaar het prachtige, meeslepende verhaal van Jeanne d’Arc. Hoe werd zij de Franse leidster van de oorlog tegen de Engelse in een tijd dat vrouwen slechts een bijrol hadden? Waarom volgde de mensen haar in haar strijd? Hoe kwam zij als eenvoudig boerenmeisje helemaal tot het hof en had ze zelfs een stem in de kroning van Karel VII?Jeanne d’Arc is een verhaal over een dappere vrouw die tegen wil en dank voorgaat in de strijd. Haar pure kracht komt vanuit haar diepste onderbewustzijn. Een kracht die respect afdwingt en mensen inspireert. ‘De enige Engelsen die in Frankrijk mogen blijven zijn degene die zullen omkomen’ Leer de kracht van Jeanne kennen. Maar ook de intriges waar de elite zich al eeuwenlang van bediend om aan de macht te kunnen blijven. En ontdek welke rol God heeft in het leven van alledag en de besluitvorming van velen; met en zonder invloed.Jeanne d’Arc is een klassiek Kersouwe stuk in optima forma. Met zang, spel, massa scènes en het nodige spektakel in het vaste klassieke decor van het openluchttheater in Heeswijk-Dinther. Met de prachtige taal van schrijfster Lotte Lola Vermeer en de krachtige regie van Anneke Schröder. Een stuk speciaal voor de theatergroep de Kersouwe geschreven waardoor de groep Jeanne d’Arc na al die eeuwen weer tot leven wekt. Leer haar lot beter begrijpen en ontdek welke talenten Jeanne d’Arc bezat waardoor ze zo ver is gekomen. Wie weet wat wij daar in het hier en nu van kunnen leren.VoorstellingsdataPremière: zondagmiddag 20 augustus om 14.30 uurAvondvoorstellingen: zaterdag 26 augustus, 2 en 9 september om 20.30 uurMiddagvoorstellingen: zondag 27 augustus, 3 en 10 september om 14.30 uurKaartverkoopKaarten (a 15 Euro) vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

DATUM

10 september 2023

PRIJS

€ 15,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Bekijk evenement
FLEMMING
FLEMMING

De dag die je wist dat zou komen…. ‘onze’ Flemming Freddie Viguurs alias FLEMMING is terug op het Kersouwepodium, waar het allemaal ooit begon! Maar nu dan als soloartiest met een eigen sound en megapopulair in heel Nederland. Sinds zijn solodebuut maakt hij indruk met zijn frisse, Nederlandstalige meezingers en creatieve producties. Met monsterhit Amsterdam stond hij lange tijd in de Nederlandse Top 40, maar haalde hij ook de hitlijsten van verschillende Europese landen en zelfs de VS. Met zijn daarop volgende single Zij Wil Mij bleek FLEMMING geen one-hit-wonder te zijn. Hij is een nieuw gezicht bij Vrienden van Amstel, stond op Paaspop en rockte het tijdens 538 Koningsdag. Met Automatisch en Terug Bij Af (met Ronnie Flex) bewijst FLEMMING weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in ons openluchttheater.Kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe) 

DATUM

16 september 2023

PRIJS

€ 25,00

LOCATIE

Het Plein + Het Groot + Kantine

Uitverkocht
Rockin’ Wood
Rockin’ Wood

Het altijd gezellige Rockin’ Wood is komend Kersouweseizoen ook weer van de partij! Het festival is zo ongeveer een vaste waarde geworden in ons jaarlijkse programma en dat is niet voor niets. Een laagdrempelig en gemoedelijk festival op z'n Brabants om het seizoen mee af te sluiten, hoe fijn is dat!Rockin' Wood vindt steevast plaats op ons Plein achter waar je kunt genieten van drie gave regionale (rock)bands en veel Brabantse gezelligheid. En dat voor de al jaren vaste prijs van slechts 10 Euro. Dat wil je niet missen!Kaartverkoop start 18 maart om 10u (11 maart om 10u voor Vrienden van De Kersouwe)

DATUM

23 september 2023

PRIJS

€ 10,00

LOCATIE

Het Plein + Het Klein + Kantine

Bekijk evenement