Agenda

Agenda

Zoek in de agenda

  • Reset
Janis Joplin & CCR
Dubbeltribute

In goed overleg met het management is dit optreden verzet van 3 september 2020 naar 28 mei 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.Er zijn veel liefhebbers van tribute bands. Heel veel. Want sommige artiesten zijn er nu eenmaal niet meer, maar hun muziek... ja, die blijft. En blijft. En wil je horen. Liefst live! Dus ook bij De Kersouwe deze zomer een tribute avonden; een dubbele zelfs. We gaan een ode brengen aan Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival (CCR).Janis Joplin BandDe “Janis Joplin band” zet een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ‘60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Het is een 8 mans formatie van toegewijde muzikanten die al lange tijd hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend, en ook nu nog werkzaam zijn in hun eigen bands.Callahan Clearwater RevivalMet Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival: Jan Willem Lichtenberg (zang/gitaar), Leon Huitink (drums), Marc Schenk (gitaar), Erikjan Luiten (bas).Kaartverkoop voor deze voorstelling vanaf 14 maart (6 maart voor vrienden)EXTRA GROEPSKORTING – gebruik code 4tributes in de webshop (invulveld 'promocode' - 1x te gebruiken)Voor deze avond kun je gebruik maken van groepstickets met korting, want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen.Bestel je vier kaarten tegelijkertijd, dan betaal je dus slechts 60 Euro (ipv 68 Euro)!

DATUM

28 mei 2021

PRIJS

€ 17,00

Bekijk evenement
Maan

In goed overleg met het management is dit optreden verzet van 11 september 2020 naar 29 mei 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover. Een jaar nadat Maan de Steenwinkel The Voice of Holland won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd. Een jaar waarin de zangeres vijf singles uitbracht en als gast optredens mocht geven op de grote podia: zeven keer Ziggo Dome (Holland Zingt Hazes, met de Jostiband, 538 Live XXL en Let’s Dance), zes keer Rotterdam Ahoy als gast van De Toppers en tweemaal AFAS Live. Na twee EPs en haar eerste clubtour is deze dame klaar om de hele muziekwereld te veroveren.

DATUM

29 mei 2021

PRIJS

€ 24,00

Bekijk evenement
Handsome Poets

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 5 juni 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Handsome Poets een nieuwe datum gevonden: 4 juni 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. ‘Let start a fire, a fire, new kids coming into town’… niemand kon meer om de Handsome Poets heen toen de NOS hun nummer ‘Sky on fire’ als vaste tune gebruikte. Nu kunnen we opnieuw gaan genieten van deze band, maar dan in onze prachtige bossen.Ze werden 3FM talent en iedereen zong ‘Dance the war is over’ mee. Ze stonden op Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea en de Vrienden van Amstel.En nu zijn de ‘lieve schatten’ van Handsome Poets ineens tien jaar verder. Lieve schatten zijn het nog steeds. Tim, Nils, Daniël en Erik hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A.. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan ze daarom in 2020 het theater in.Benieuwd naar hoe zij de afgelopen tien jaar beleefd hebben? Neem uw beste vrienden, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit uw eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit en vier het verjaardagsfeestje van de Handsome Poets mee.

DATUM

4 juni 2021

PRIJS

€ 20,00

Bekijk evenement
Maartje & Kine + Piepschuim
Dubbelcabaret

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 12 juni 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Maartje & Kine en Piepschuim een nieuwe datum gevonden: 12 juni 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Grappen en muziek. Viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo met de dames Maartje en Kine. Scherpe teksten en vrolijke sketches van de heerlijke mannen Cor en Robbert. Heel verantwoord om naar te kijken en nog beter om naar te luisteren.Ze veroveren je waar je bij sta.at. Allevier. Gegarandeerd.

DATUM

12 juni 2021

PRIJS

€ 19,00

Bekijk evenement
Hippe Gasten
Vaderdagconcert

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 21 juni 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Hippe Gasten een nieuwe datum gevonden: 20 juni 2021 (Vaderdag). Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. De kinderpopgroep Hippe Gasten bestaat uit vijf topmuzikanten met een voorliefde voor rockmuziek, wat duidelijk terug te horen is in de liedjes. Deze liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek net zo in de smaak bij de ouders.Spiksplinternieuwe liveshowHippe Gasten komen met een spiksplinternieuwe liveshow waarin ze liedjes gaan spelen van o.a. het nieuwe album Komkommermaarbij. Voor deze CD hebben ze samen gewerkt met producer Skiggy Rapz (bekend van o.a. Diggy Dex en Guus Meeuwis) die de enorme groei, die Hippe Gasten de afgelopen jaren doorgemaakt hebben, heeft weten te vangen in de catchy songs. Dat wordt meeklappen, stampen, springen en dansen natuurlijk: geen concert om bij stil te zitten!Big in ChinaBehalve in Nederland zijn Hippe Gasten ook aan het doorbreken in het verre oosten: China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

DATUM

20 juni 2021

PRIJS

€ 7,50

Bekijk evenement
De Dijk

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 26 juni 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het management van De Dijk een nieuwe datum gevonden: 25 juni 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.   DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHTHet Kersouwe-seizoen is niet compleet zonder De Dijk! Vorig jaar pakten ze het Kersouwe bos helemaal in met hun fantastische optreden. Nu kunnen we haast niet wachten tot we weer met z’n allen mogen dansen, dansen, dansen!Na het succes van vorig jaar, kunnen we dit seizoen natuurlijk niet zonder de Dijk. Dus ook dit jaar komen ze er weer een grandioos feest van maken. De band rond frontman Huub van der Lubbe is al bijna 40 jaar een vaste waarde binnen het popcircuit van Nederland en heeft in al die jaren ongeveer alles gedaan en gewonnen wat mogelijk is.In oktober 2019 bracht De Dijk hun nieuwste album ‘Nu of Nou’ uit waarmee ze twaalf nieuwe hits aan hun repertoire toevoegen. Daarnaast is de band natuurlijk bekend door de giga-hits ‘Bloedend Hart’, ‘Dansen Op De Vulkaan’, ‘Mag Het Licht Uit’ en nog veel meer! Vorig jaar was het concert hartstikke uitverkocht dus wees er op tijd bij, als je dit feest niet wilt missen.We gaan dansen op de vulkaan. Met ons grote hart. Want we kunnen het niet alleen. 

DATUM

25 juni 2021

PRIJS

€ 33,50

Bekijk evenement
Christel de Laat
Zijn daar nog vragen over?

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 27 juni 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Christel een nieuwe datum gevonden: 26 juni 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Deze Schijndelse cabaretière zal dit seizoen voor de eerste keer het podium van De Kersouwe betreden. Christel welkom in de Kersouwse bossen!Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. U gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?

DATUM

26 juni 2021

PRIJS

€ 20,00

Bekijk evenement
Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 3 juli 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Flip een nieuwe datum gevonden: 2 juli 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.  Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”. Teksten en muziek: Leonard CohenVertalingen: Flip NoormanUitvoering: Flip en de NoormannenRegie: Dick HauserFoto's: Lindt Balduk

DATUM

2 juli 2021

PRIJS

€ 22,00

Bekijk evenement
Ellen ten Damme
Casablanca

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 30 mei en later op 26 september. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Ellen heeft nu in goed overleg met haar theaterimpresariaat besloten om de hele openluchttournee naar 2021 te verzetten. Uiteraard ondersteunt De Kersouwe dit besluit. De nieuwe datum is: 3 juli 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route.Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ - twee jaar geleden in onze Kersouwe - kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven. Op 30 mei gaat Ten Damme in onze bossen nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca. Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

DATUM

3 juli 2021

PRIJS

€ 27,50

Bekijk evenement
Ilse DeLange

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 10 juli 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het management van Ilse DeLange een nieuwe datum gevonden: 10 juli 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.   DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHTSinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.In 2019 ging een lang gekoesterde wens van Ilse DeLange in vervulling: de release van het roots-album Gravel & Dust, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Met deze plaat sleepte zij onlangs een Edison award voor Beste Album in de wacht.In onze Kersouwe wordt het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar zal de zangeres ook veel nieuwe muziek live ten gehore brengen. 

DATUM

10 juli 2021

PRIJS

€ 35,00

Bekijk evenement
40 Jaar Tilt & Friends
Jubileumconcert

Deze voorstelling was oorspronkelijk gepland op in juli/september 2020. Inmiddels is in goed overleg met Tilt een nieuwe datum gevonden: 18 juli 2021!40 jaar Tilt! Op zondag 18 juli 2021 wordt het 40-jarig jubileum van de band Tilt gevierd met een sfeervol concert in natuurtheater de Kersouwe te Heeswijk-Dinther. Hierbij zullen ook enkele 'vrienden van Tilt' een gastoptreden verzorgen. Uiteraard zijn ook een aantal oud-bandleden van de partij, om die mooie Tilt-tijden weer eens te herleven. Tilt was en is nog altijd 'n graag geziene gast in het uitgaansleven en als begeleidingsband van vele Nederlandse artiesten. Zelfs op de bruiloft van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt.  Dit jaar is het alweer 40 jaar geleden dat oprichter en zanger Frenk de Wert zijn 'bandje' introduceerde. Een enorme prestatie voor een band om al zo lang op hoog niveau actief te zijn in de muziekwereld. Wat hebben ze door de jaren heen veel meegemaakt samen, met als gemeenschappelijke passie: muziek maken! Dat mag natuurlijk gevierd worden, en dat gaan ze zeker doen..! 

DATUM

18 juli 2021

PRIJS

€ 12,50

Bekijk evenement
Mad Science
Vuur en IJs / Krachten van Lucht

Deze zomervakantie voor de allereerste keer in De Kersouwe te bewonderen: Mad Science!Educatief, uitdagend & spectaculair. Met twee shows:Vuur en IJsVerbluffende experimenten met lucht, vuur en ijs! Droogijs van -79 graden Celsius, Thei het ei, wie is dat? En douchen zonder water, kan dat wel?Krachten van LuchtDe professor neemt je mee in een wervelende show over de kracht van lucht. We zoeken naar de superpower van een vacuüm en hebben een vlammende afsluiting.Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Kom jij ook? Kaartverkoop voor deze voorstelling vanaf 14 maart (6 maart voor vrienden)

DATUM

11 augustus 2021

PRIJS

€ 5,00

Bekijk evenement
VET Kindercabaret
Kapot Vet !

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!VET neemt je mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

DATUM

18 augustus 2021

PRIJS

€ 5,00

Bekijk evenement
De Vijf Raven
Roosendaals Toneel

“Psst … slapen jullie?”Zo begint ons toneelstuk. Nou, slapen zullen de toeschouwers echt niet doen! Daar is “De vijf raven” veel te leuk en te spannend voor.Een meisje groeit op als enig kind. Ze voelt zich best alleen, maar op haar zevende verjaardag gebeurt er iets bijzonders: van een geheimzinnige vrouw hoort ze dat ze vijf broers heeft, die vlak na haar geboorte waren omgetoverd in raven, grote zwarte vogels. Het meisje gaat op weg “in de richting van de wind”, want daar zijn ze volgens de geheimzinnige vrouw misschien wel te vinden.Het wordt een spannende, maar ook heel grappige tocht. Het meisje ontmoet sprekende bomen, reuzendwergen en sterren.Hoe het afloopt? Kom kijken!“De vijf raven” is een productie van Roosendaals Toneel, geschreven en geregisseerd door Ad van den Kieboom. Ook heel geschikt voor iedereen boven de twaalf jaar!Spel: Rini Jongeneelen, Connie Jongeneelen-Godschalk, Maricoline Vermeulen, Jos van Dorst, Caitlin Dirven, Fleur Stroop - Schoones, Frank van der Graaf, Lisanne Jongeneelen, Ad Stofmeel, Gertjan Aalpoel en Dymphna van Croonenburg.

DATUM

1 september 2021

PRIJS

€ 5,00

Bekijk evenement
Queen tribute Avond
Crazy little things

In goed overleg met het management is dit optreden verzet van 19 september 2020 naar 3 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover. Een coverband die het imposante en bepaald ‘lastige’ oeuvre van Queen onder handen neemt… je moet het maar durven. Crazy Little Things durft het en het resultaat is op z’n minst indrukwekkend. Van één van de absolute mijlpalen van de rockhistorie ‘Bohemian Rhapsody’ tot al even ‘moeilijke’ songs als ‘The March Of The Black Queen’, en van de ultieme ‘overwinningssoundtrack’ ‘We Are The Champions’ tot – uiteraard – de rock ‘n’ roll van ‘Crazy Little Thing Called Love’; de band brengt een oprechte en allesomvattende ode aan één van de beste pop/rockbands aller tijden.Queen zit in het DNA van de band, maar eigenlijk zit Queen een beetje in het DNA van álle muziekliefhebbers, getuige het feit dat ‘Bohemian Rhapsody‘ al 15 jaar op nummer 1 staat van de Top2000 en daarnaast met maar liefst 27 keer in diezelfde lijst voorkomt. Queen is gewoon één van de weinige echt tijdloze bands en heeft zich daarnaast nooit laten vastzetten in 1 muzikaal hokje. Dat maakt van de band een unieke verschijning, die een eerbetoon verdient met een coverband die álle facetten van de muziek technisch aankan en dat brengt met respect voor het origineel, het juiste gevoel en de nodige show. Crazy Little Things is die band! Dankzij de fantastische muzikanten, de apparatuur (o.a. dezelfde versterkers en gitaren die Brian May tot op de dag van vandaag gebruikt), de weergaloze lead-vocalist (die én de hoge noten van Freddie Mercury aankan, én het nodige show-charisma uitstraalt), en de uitgebreide bezetting (waardoor het bombastische wat de band niet zelden ten toon spreidt, alsmede de ingenieuze zangkoortjes en de grote diversiteit aan stijlen perfect te ‘coveren’ is), klinkt Crazy Little Things echt als Queen.Kaartverkoop voor deze voorstelling vanaf 14 maart (6 maart voor vrienden)EXTRA GROEPSKORTING – gebruik code 4tributes in de webshop (invulveld 'promocode' - 1x te gebruiken)Voor deze avond kun je gebruik maken van groepstickets met korting, want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen.Bestel je vier kaarten tegelijkertijd, dan betaal je dus slechts 60 Euro (ipv 68 Euro)!

DATUM

3 september 2021

PRIJS

€ 17,00

Bekijk evenement
Danny Vera

In goed overleg met het management is dit optreden verzet van 21 augustus 2020 naar 10 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHTDe Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2 afgelopen december.Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In De Kersouwe zal Danny deze keer muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album Pressure Makes Diamonds.Kaartverkoop voor deze voorstelling vanaf 14 maart (6 maart voor vrienden)UPDATE: De kaarten voor de besloten vriendenverkoop zijn inmiddels uitverkocht

DATUM

10 september 2021

PRIJS

€ 26,50

Bekijk evenement
Jan-Willem Rozenboom plays Schubert

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 28 augustus 2020. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 september. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Jan-Willem een nieuwe datum gevonden: 17 september 2021. Bestellers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. De bekende pianist van Guus Meeuwis gaat ons onder een fonkelende sterrenhemel tussen de bomen betoveren met klassieke stukken van en uitleg over de eerste romantische, Oostenrijkse componist Franz Schubert. In deze voorstelling speelt Rozenboom een groot gedeelte van de stukken op de plaat: de Wandererfantasie, de Impromptu’s  op. 90, een ruime selectie Tänze en enkele liedtransscripties door Liszt. Bovendien vertelt hij uitgebreid over deze eerste romantische componist, de dramatiek in zijn composities en in zijn leven, en de genialiteit wat betreft melodie en harmonie.Inclusief goddelijke vonk! 

DATUM

17 september 2021

PRIJS

€ 22,00

Bekijk evenement
Suzan en Freek

In goed overleg met het management van Suzan & Freek is dit optreden verzet van 18 september 2020 naar 24 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.Dit jaar voor het eerst in de open lucht: Suzan & Freek! Nog voor hun hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij waren Suzan & Freek al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken. Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters waaronder dus onze Kersouwe.“We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”, aldus Suzan & Freek. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”. 

DATUM

24 september 2021

PRIJS

€ 27,50

Bekijk evenement
Rockin' Wood

In goed overleg met de organisatie is dit optreden verzet van 12 september 2020 naar 25 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover. De allergezelligste rocking-vakantie afterparty vier je ook dit jaar bij ons met Rockin’Wood: een mix van drie energieke bands afgetopt met goei volk en die vertrouwde top ambiance van de Kersouwe. Be there!ps De line-up voor deze editie wordt binnenkort bekend gemaakt.Programma19.30u theater open20.00u aanvang band 121.45u aanvang band 223.45u aanvang band 3

DATUM

25 september 2021

PRIJS

€ 10,00

Bekijk evenement