Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Ons natuurtheater is een vrijwilligersorganisatie. We staan voor kwaliteit, hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hanteren vriendelijke prijzen (er is geen winstoogmerk).

Iedereen is welkom om zich te verbinden aan 'onze' Kersouwe, ook jij! Dat kan op allerlei manieren. We hebben een groot aantal werkgroepen en commissies waar je je bij aan kunt sluiten (bouwgroep, vrienden van De Kersouwe, ondersteuning bij onze eigen theaterproducties, PR, kostuumgroep, techniek en meer!). Je doet wat je kan en wil, waar je talent of ervaring ligt of waar je juist wilt leren. Affiniteit en enthousiasme voor hetgeen je wilt doen is het belangrijkste. En uiteraard dat je je kunt vinden in onze kernkwaliteiten.  

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater. Het hele jaar door zijn vrijwilligers actief. Tijdens het seizoen (mei t/m september) zie je ze onder andere bij de kassa, achter de bar, flyers of brochures uitdelen of bij de muntverkoop. Onze techneuten bevinden zich vaak achter het podium en vanuit onze evenementencommissie zijn we gastheer/vrouw voor de optredende artiesten. Daarnaast zijn er voorafgaand en na het seizoen veel vrijwilligers bezig met bijvoorbeeld de inkoop van externe voorstellingen, het maken van decor of kostuums voor de productie, het ontwikkelen van een brochure, het bijhouden van de website en het onderhouden van het natuurtheater. Het algemeen bestuur vergadert elke maand, en het dagelijks bestuur ook 1x per maand. Binnen de commissie worden eigen afspraken gemaakt over samenkomsten of planningen.

Zo kan iedereen op zijn of haar manier een steentje bijdragen aan het succesvol exploiteren van ons theater. 

Ook meedoen? Vul het aanmeldformulier hieronder in!
Ons bestuurslid Vrijwilligers - Marieke Seesing - neemt dan contact met je op.

Aanmeldformulier Vrijwilligers

Wil jij je als vrijwilliger verbinden aan De Kersouwe? Leuk! Daarvoor kun je dit formulier invullen en dan nemen we snel contact met je op.