Vrienden van De Kersouwe

Vrienden van De Kersouwe

Vrienden van De Kersouwe

Sinds jaar en dag heeft De Kersouwe een Stichting Vrienden. Vrienden van de Kersouwe dragen Natuurtheater de Kersouwe een warm hart toe. Zij ondersteunen de Kersouwe jaarlijks met een financiële bijdrage van 17,50 per jaar. De betrokkenheid en steun van de Vrienden helpen ons dit unieke theater in stand te houden. Leuk als je interesse hebt om ook Vriend van de Kersouwe te worden!

Je abonnement als Vriend loopt steeds van 1 januari t/m 31 december. Je bent dus voor het komende seizoen 2024 Vriend, als je je vóór 1 januari 2024 hebt aangemeld (bij aanmelden na 1 januari ben je Vriend vanaf 1 januari 2025). 

Dit doe je door het machtigingsformulier in te vullen en naar ons te sturen per e-mail of post. 
Het formulier vind je via DEZE LINK

E-mail: vrienden@kersouwe.nl
Post: 
Commissie Vrienden van de Kersouwe
p/a Hoofdstraat 35
5473 AN  Heeswijk-Dinther

Privilege
Als Vriend heb mag je met voorrang kaarten voor onze voorstellingen bestellen. 
Ter info: voor sommige voorstellingen geldt een maximum van 2 of 4 kaarten en ook voor Vrienden kan een voorstelling uitverkocht raken. 

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het Vrienden-abonnement?
Mail dan naar vrienden@kersouwe.nl
 
Bestellen voor vrienden
Vanaf zaterdagochtend 9 maart om 10.00 uur kunnen Vrienden van De Kersouwe dit jaar kaarten bestellen. Belangrijk is om ingelogd te zijn in de webshop. Daarvoor heb je een e-mailadres en een wachtwoord nodig. Wachtwoord kwijt of de eerste keer inloggen? Klik dan op ‘wachtwoord reset’ en vraag een (nieuw) wachtwoord aan. Hiermee kun je inloggen. Zonder inloggen zijn de voorstellingen tot en met 16 maart niet zichtbaar in de webshop. 

Een warm hart voor de Kersouwe