Update Kersouweprogramma n.a.v. persconferentie 28 mei

Update Kersouweprogramma n.a.v. persconferentie 28 mei

zaterdag 29 mei 2021

Update Kersouweprogramma n.a.v. persconferentie 28 mei

 

Op de persconferentie van vrijdagavond 28 mei is er weer meer informatie gekomen over de opening van theaters. Qua capaciteit valt Natuurtheater de Kersouwe in de categorie 'groot theater' (met meer dan 1000 vaste zitplekken). Dat betekent dat we ons theaterseizoen op 12 juni definitief kunnen starten, mooi nieuws! Bij de komende voorstellingen in juni zullen we (voorlopig) maximaal 250 bezoekers kunnen ontvangen op onze grote tribune. 

Wat houdt dat in voor de voorstellingen in juni?
*Voorstelling Piepschuim / Maartje & Kine op zaterdag 12 juni vindt plaats op de grote tribune. Er kunnen 100 extra kaartjes worden verkocht dus is de kaartverkoop  weer geopend.
*Voorstelling Hippe Gasten (Vaderdagconcert) op zondagmiddag 20 juni vindt plaats op de grote tribune
*Voorstelling Christel de Laat wordt definitief gesplitst in drie momenten. Deze voorstelling gaat plaats vinden op vrijdagavond 25 juni, zaterdagavond 26 juni en zondagmiddag 27 juni. We zullen de bezoekers op basis van de gegeven input (dank daarvoor!) gaan indelen en zij ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht. 

Kersouweprogramma juli en verder
Voor het programma in juli en verder proberen we zo snel mogelijk in beeld te brengen wat er kan en mag. Voor sommige zaken zullen we weer op de volgende versoepelingen moeten wachten. Wijzigingen zullen we zo goed en snel mogelijk communiceren. 

Ook het testen voor toegang is een mogelijk scenario dat we nu intern bespreken. Het zou namelijk een optie kunnen zijn om deze zomer toch een groot aantal bezoekers welkom te mogen heten. Denk bijvoorbeeld aan de voorstelling van Ilse DeLange op 10 juli aanstaande. Besluitvorming hierover moet dus nog plaats vinden. We houden jullie uiteraard op de hoogte!