Optredens Youp & Matangi, Opera onder de Sterren en Lebbis gaan niet door

Optredens Youp & Matangi, Opera onder de Sterren en Lebbis gaan niet door

donderdag 26 maart 2020

De coronacrisis laat helaas ook ons openluchttheater niet onberoerd. Inmiddels zijn enkele voorstellingen geannuleerd. 

Youp & Matangi (12 juli)
Het optreden van Youp & Matangi in De Kersouwe gaat helaas niet door. Youp van 't Hek is in het ziekenhuis opgenomen, omdat hij getroffen is door het coronavirus. Gezondheid voor alles en daarmee heeft impresariaat Hekwerk vandaag besloten om de gehele openluchttournee van Youp & Matangi te cancellen. We wensen Youp en zijn familie veel sterkte en beterschap toe.

Opera onder de Sterren (6 juni)
In verband met het coronavirus kunnen er nu geen repetities plaats vinden met koren, solisten en orkest. En een goede voorbereiding met alle betrokkenen is uiteraard essentieel om een kwalitatief goede productie neer te kunnen zetten. Daarom heeft de organisatie in goed overleg met De Kersouwe besloten om 'Opera onder de Sterren' te verzetten naar 2021. De precieze datum voor dit optreden is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard zullen we dit later nog communiceren.

Lebbis (23 mei)
Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus geen theateroptredens worden gegeven tot 1 juni. We hebben in goed overleg met het theaterimpresariaat van Lebbis geprobeerd om een nieuwe datum voor dit optreden te vinden. Dat is helaas niet gelukt. 

Bezoekers die kaarten besteld hadden voor een van deze voorstellingen, zijn persoonlijk geïnformeerd hierover