Kersouwe verzet ook geplande septemberconcerten naar 2021

Kersouwe verzet ook geplande septemberconcerten naar 2021

Maan, Rockin' Wood en tributes naar volgend jaar

maandag 10 augustus 2020

De geplande Kersouweavonden in september zullen nog even op zich laten wachten. In deze maand was een dubbeltribute van Janis Joplin & CCR gepland, een concert van MAAN, het festival Rockin' Wood, en als hekkesluiter een Queen tribute avond met Crazy Little Things. Net zoals de eerdere geplande concerten en voorstellingen tot en met 1 september zullen ook deze theaterfeestjes in 2021 plaats gaan vinden. De combi van 1,5 meter corona-afstand en het gezellige aantal Kersouwebezoekers is helaas niet haalbaar.

In samenwerking met boekers en management van artiesten wordt druk gezocht naar nieuwe data. Voor Rockin' Wood en de Queen tribute zijn deze data inmiddels gevonden: respectievelijk 25 september en 3 september 2021. Op de website www.kersouwe.nl is via de agenda het complete verzette programma te vinden. Bestellers worden ook via mail op de hoogte gebracht. Er is steeds de keus om kaarten te behouden of ze (binnen 4 weken) te retourneren met geldteruggave. 

De laatste voorstelling van dit Kersouweseizoen is Henry van Loon op zaterdag 5 september. Dit optreden is onderdeel van de alternatieve zomerprogrammering 'Kersouwe Klein'.