Kaartverkoop & Programma Kersouweseizoen 2021

Kaartverkoop & Programma Kersouweseizoen 2021

vrijdag 29 januari 2021

De kaartverkoop van het Kersouweseizoen start meestal begin maart (voor Vrienden van de Kersouwe) en een weekje later voor iedereen. Dit jaar zal dat niet het geval zijn. Een groot aantal voorstellingen van 2020 is doorgeschoven naar 2021. De verkoop van deze voorstellingen is in maart 2020 reeds gestart. De concerten van De Dijk (25 juni), Ilse DeLange (10 juli) en Danny Vera (10 september) zijn uitverkocht. Voor alle niet-uitverkochte voorstellingen staat de kaartverkoop op dit moment 'gewoon' open.

Via onze agenda kun je het actuele programma van 2021 bekijken.

Nieuwe voorstellingen in 2021?
Het kan dat er nog nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan dit theaterprogramma. Maar voordat we nieuwe voorstellingen gaan boeken en verkopen, willen we eerst iets meer zekerheid over dat ze ook daadwerkelijk door kunnen gaan en op welke manier. Houd onze website en social kanalen in de gaten. Zodra er nieuws is, zullen we dat hier melden. 

Kersouwe Theaterproducties
De première van onze eigen theaterproductie 'De Bende van Jan de Lichte' is gepland op zondag 29 augustus, en de première van onze jeugdtheaterproductie 'De Fantastelingen' op woensdag 14 juli. Zodra we weten wanneer de kaartverkoop voor deze voorstellingen kan starten, zullen we dit uiteraard ook laten weten. 

Gaan de voorstellingen in 2021 door?
We gaan voorzichtig uit van het positieve, en zullen altijd kijken naar wat er wél kan. We volgen het coronanieuws op de voet en informeren onze bezoekers uiteraard zo snel mogelijk als er wijzigingen in het programma komen. Misschien dat we bepaalde optredens splitsen (2 optredens in plaats van 1) om toch alle bezoekers te laten genieten van bepaalde artiesten. Of dat er - als nodig - qua data geschoven wordt naar een later moment in het seizoen. Veel zal afhangen van het maximaal aantal bezoekers dat richting de zomer geldt voor evenementen, en natuurlijk de eventuele aanpassingen op de 1,5-meter regeling.

Dus voorstellingen in De Kersouwe deze zomer? Wij gaan ervoor en hopen erop! En dan zijn jullie er toch ook weer bij?!