En dan nu.... Het Programma voor komende zomer!!!

En dan nu.... Het Programma voor komende zomer!!!

vrijdag 7 februari 2020

De zomer begint vroeg dit jaar.... ga je mee vieren?

Vanaf donderdag 6 februari wordt ons programma steeds meer bekend gemaakt, en de kaartverkoop (voor iedereen) start op zaterdag 14 maart (circa 10:00 uur)

Kersouwe Open Podium (15 mei)

Louise Korthals (29 mei)

Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. En won afgelopen jaar een Poelifinario. Da's Brabants voor 'heeeeuuuul goed'.
Louise komt met muzikanten Erik Verwey en Mark van Bruggen. Samen gaan ze de muzikale confrontatie aan met alles. Zo schuurt ze langs rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

Ellen ten Damme (30 mei)
We mogen weer op reis met Ellen! Ditmaal van Parijs naar Casablanca. Met haar achtkoppige superband brengt de topentertainer muziek van onder meer Charles Aznavour, Françoise Hardy en Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Een spannende mix van culturen: Français met een vleugje Arabique!

Handsome Poets (5 juni)
Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire, de tune van de Olympische Spelen. Zonder vooropgezet plan hebben deze knappe mannen inmiddels een volgepropte prijzenkast en alle grote poppodia en festivals van Pinkpop tot Lowlands plat gespeeld. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden, en gaan wij op 🗓5 juni een heerlijke avond met hen tegemoet!

Opera onder de Sterren (6 juni)
Een unieke operabeleving onder de Brabantse sterrenhemel. Vereniging Bossche Opera nam het initiatief voor deze heel bijzondere productie, waarbij ruim 150 (!) muzikanten en zangers ons openluchtpodium zullen betreden. Aria's, koorwerken, orkeststukken en... Cavalleria Rusticana van Pietro Mascagni. Voor de liefhebber én de 'to-be' liefhebber!

Hippe Gasten (21 juni)
Vijf topmuzikanten met een voorliefde voor rockmuziek in een spiksplinternieuwe liveshow. Meeklappen, stampen, springen en dansen: geen concert om bij stil te zitten.
Big in China en twee jaar geleden ook een gigantisch succes in ons openluchttheater. Komkommermaarbij dus op vaderdag (heb je meteen een mooi cadeau in the pocket!).

De Dijk (26 juni)
Introductie overbodig. Dit is zo’n avond waarvan je bij voorbaat al weet dat ‘ie retegoed gaat worden. We gaan dansen op de vulkaan. Met ons grote hart. Want we kunnen het niet alleen. Het gaat 26 juni gebeuren. En we doen samen het licht wel uit. Als het heel laat is...

Christel de Laat (27 juni)
Een thuiswedstrijd voor deze Schijndelse cabaretiere, die dit seizoen alle zalen uitverkocht met haar nieuwste voorstelling. En nu op naar de Kersouwe! Met veel vragen. Zekers. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen maar alledaagse zaken die goed zijn voor een ongedwongen en ontspannen avondje lachen.

Kersouwe Jeugdproductie De Fantastelingen (première 1 juli)

Youp & Matangi (12 juli - middag)
Teksten, oude en nieuwe liedjes van Youp🎤 in combinatie met het klassiek geluid van de strijkers van Matangi🎻. Meer dan bijzonder!

Kersouwe Productie De Bende van Jan de Lichte (première 16 augustus)

Danny Vera (21 augustus)

Onvervalste rock-‘n-roll à la Roy Orbison, Chris Isaak en Elvis Presley. Met 'Roller Coaster' vestigde hij zijn naam definitief waarna vele grote uitverkochte zalen volgde.
Danny komt gewoon (weer) naar ons openluchttheater deze zomer en wij tellen de dagen alvast af!

Jan-Willem Rozenboom plays Schubert (28 augustus)
De bekende pianist van Guus Meeuwis gaat ons onder een fonkelende sterrenhemel tussen de bomen betoveren met klassieke stukken van en uitleg over de eerste romantische, Oostenrijkse componist Franz Schubert. Inclusief goddelijke vonk!

Suzan & Freek (18 september)
Nog voor hun hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij waren Suzan & Freek al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken. Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters waaronder dus onze Kersouwe.

more to come... blijf onze site en social kanalen in de gaten houden!