Eerste bijeenkomst met regisseur Joop Mols over 'de Bende van Jan de Lichte' op 18 december

Eerste bijeenkomst met regisseur Joop Mols over 'de Bende van Jan de Lichte' op 18 december

donderdag 14 november 2019

Eerste bijeenkomst met regisseur Joop Mols over 'de Bende van Jan de Lichte' op 18 december

De regisseur die de Bende van Jan de Lichte in 2020 tot leven gaat brengen, is niemand minder dan Joop Mols. Hij regisseerde al verschillende keren bij de Kersouwe en was zelfs de regisseur die een eerdere versie van de Bende in 1992 tot leven bracht. Joop kijk er naar uit om met de huidige spelersgroep een nieuwe versie neer te gaan zetten en wil graag zijn ideeën delen. Daarom is er op woensdagavond 18 december in de Kersouwe een eerste bijeenkomst waar hij zijn visie gaat uitleggen.
Uiteraard zijn alle spelers welkom, maar ook om oud-Kersouwenaren, dorpsgenoten, mensen die graag figuren, zingen, muziek maken, dorpsgenoten en andere belangstellenden.

Meer over de Regisseur
Joop Mols over zijn werkzame leven: "Al vanaf 1976 ben ik in de werkvelden onderwijs, kunst & cultuur, amateurkunst werkzaam. Heb veel lesgegeven in alle takken van onderwijs in het vak theater. Fantastisch om te zien dat jonge mensen delen van zichzelf en de ander tijdens het spelen ontdekken. Daarnaast heb ik steeds mijn vak beoefend door te blijven regisseren en acteren. Niet alleen in het semi- professionele en amateurcircuit maar ook in het bedrijfsleven. In mijn werk hanteer ik steeds vaker het uitgangspunt dat je niet zozeer zelf dient te schitteren op het toneel maar dat je een aanbod moet doen aan de ander waardoor die speler 'schittert' op het toneel. Ik geloof steeds meer dat dit een goed uitgangspunt is voor mijn werk in deze sector kunst& cultuur en onderwijs, amateurkunst en kunsteducatie. Dit uitgangspunt van werken kun je in alle werkzaamheden hanteren of je nu ondersteuning verleent aan het opstellen van kunst(educatief) beleid bij een gemeente, een lezing houdt voor studenten, lesgeeft, regisseert of speelt".

Bijeenkomst 
Datum - woensdag 18 december
Tijd - 20:00 uur
Locatie - De Kersouwe (kantine)
Aanmelden is niet nodig