17 juli 2022

Tilt & Friends | Jubileumconcert (42,5 jaar)

seizoen 2022

Tilt & Friends | Jubileumconcert (42,5 jaar)

42,5 jaar Tilt! Op zondag 17 juli 2022 wordt het (inmiddels) 42,5-jarig jubileum van de band Tilt gevierd met een sfeervol concert in De Kersouwe. Hierbij zullen ook enkele 'vrienden van Tilt' een gastoptreden verzorgen. Uiteraard zijn ook een aantal oud-bandleden van de partij, om die mooie Tilt-tijden weer eens te herleven. Tilt was en is nog altijd 'n graag geziene gast in het uitgaansleven en als begeleidingsband van vele Nederlandse artiesten. Zelfs op de bruiloft van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt.

Dit jaar is het alweer 42,5 jaar geleden dat oprichter en zanger Frenk de Wert zijn 'bandje' introduceerde. Een enorme prestatie voor een band om al zo lang op hoog niveau actief te zijn in de muziekwereld. Wat hebben ze door de jaren heen veel meegemaakt samen, met als gemeenschappelijke passie: muziek maken! Dat mag natuurlijk gevierd worden, en dat gaan ze zeker doen..!


De kaartverkoop voor dit concert is gestart in 2020 en de concertdatum is reeds enkele keren verschoven. Gekochte kaarten zijn nog steeds geldig voor deze datum.