8 september 2024

Suzan & Freek

Suzan & Freek

Dit concert is inmiddels uitverkocht

Suzan & Freek braken in 2018 landelijk door met hun single ‘Als Het Avond Is’. Het duo had daarvoor al een fanschare opgebouwd door hun wekelijks op sociale media gedeelde covers. De doorbraakhit brak records en maakte de weg vrij voor het in 2019 uitgebrachte en met een Edison bekroonde album ‘Gedeeld Door Ons’, met daarop onder meer de hits ‘Blauwe Dag’ en ‘Deze Is Voor Mij’. De hitsingles en het platina album katapulteerden Suzan & Freek met een ferme boog de eredivisie van de Nederlandse popmuziek in. 

‘Dromen In Kleur’, het tweede album van Suzan & Freek, is geschreven en opgenomen in de slipstream van het doorbraaksucces, een sneltrein die door de coronacrisis tijdelijk iets aan vaart minderde. “Daardoor hebben we samen heel goed kunnen reflecteren op wat er gebeurde”, aldus Freek. “Waarna we vrij snel weer zijn gaan dromen over volgende stappen en liedjes zijn gaan maken.” In die liedjes vindt de nieuwe levensfase waarin Suzan & Freek zich bevinden her en der zijn weerslag. De twaalf tracks op ‘Dromen In Kleur’ hebben elk hun thema’s en muzikale invloeden en zijn een logische volgende stap. De singles ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’ (met Snelle), ‘Goud’ en ‘Onderweg Naar Later’ laten de muzikale bandbreedte duidelijk horen en ook op de overige liedjes ontpopt zich een duo dat meer zelfverzekerd musiceert. 

Met dit tweede album op zak gaan Suzan & Freek met hun band de podia op, om in België en Nederland weer uitgebreid voor publiek te spelen. Na een eerste optreden in 2021 mogen we zo dus aankomende zomer dit fantastische duo weer op ons Kersouwepodium verwelkomen!  

Programma matineeconcert
Poorten open: 14.30u
Aanvang optreden support act: 15.15u
Aanvang optreden Suzan & Freek: 16.00u
Dit is een zit/staconcert in ‘Het Groot’ met ongeplaceerde zit- en staplekken

Maximaal 4 kaarten pp

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 

Genre Concert
Dag zondag 8 september
Tijd 16:00
Locatie Het Groot
Prijs Reguliere Prijs: € 42,50
Uitverkocht