18 september 2020

Suzan en Freek

Suzan en Freek

Dit jaar voor het eerst in de open lucht: Suzan & Freek! 

Nog voor hun hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij waren Suzan & Freek al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken. Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters waaronder dus onze Kersouwe.

“We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”, aldus Suzan & Freek. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”.

Verkoop voor deze voorstelling is gestart op vrijdag 14 februari. 

Genre Concert
Dag vrijdag 18 september
Tijd 21:00
Prijs € 27,50
Bestel kaarten Suzan & Freek
‘’

Jurymotivatie: Suzan & Freek leverden een jaar geleden een regelrechte klassieker af met 'Als Het Avond Is'. Dit succes werd dit jaar opgevolgd met het eveneens rake 'Blauwe Dag' en met het album 'Gedeeld Door Ons' met daarop ijzersterke tracks als 'Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan'. Met een vanzelfsprekendheid en ogenschijnlijk gemak alsof ze er altijd al waren.

- Winnaar Edison Nederlandstalig 2020

‘’