1 januari 0001

Suzan en Freek

Suzan en Freek
‘’

Jurymotivatie: Suzan & Freek leverden een jaar geleden een regelrechte klassieker af met 'Als Het Avond Is'. Dit succes werd dit jaar opgevolgd met het eveneens rake 'Blauwe Dag' en met het album 'Gedeeld Door Ons' met daarop ijzersterke tracks als 'Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan'. Met een vanzelfsprekendheid en ogenschijnlijk gemak alsof ze er altijd al waren.

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

- Winnaar Edison Nederlandstalig 2020

‘’

Dit jaar voor het eerst in de open lucht: Suzan & Freek! 

Nog voor hun hits Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij waren Suzan & Freek al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken. Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters waaronder dus onze Kersouwe.

“We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”, aldus Suzan & Freek. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”.

Programma
19.30u theater open
20.30u aanvang support act Meau
21.30u aanvang Suzan & Freek
aansluitend afterparty bij de kiosk met Paul & Pelle
0.00 sluiting horeca

Deze voorstelling is verzet van 24 september naar 1 oktober 2021 (eerder verzet vanuit 2020). Bezoekers met kaarten hebben per e-mail bericht hierover ontvangen (op het adres waarop de kaarten besteld zijn).