22 juli 2022

Snelle & de Lieve Jongens Band

seizoen 2022

Snelle & de Lieve Jongens Band

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van Nederlands grootste popartiesten.

In 2018 was hij te zien in 101Barz, hier werd hij door presentator Rotjoch bekroond als Nederlands meest talentvolle rapper en werd hij al snel bekend als rapper bij het grote publiek. In 2019 bracht Snelle ‘Scars’ uit en kreeg hij nationale bekendheid met zijn mega hit ‘Reünie’. Ter ere van zijn vierentwintigste verjaardag, verscheen dit jaar ook zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur goud werd.

In het volgende jaar zette Snelle het succes door, hij bracht het liedje ‘Smoorverliefd’ uit. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle, ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda uit. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond.

Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Snelle bracht als eerste Nederlandse artiest een documentaire uit op Netflix, genaamd ‘Zonder Jas Naar Buiten’. Zijn album ‘Lars’ met daarop de megahit ‘Blijven Slapen’ met zangeres Maan kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en is het méést gestreamde album van 2021. In oktober startte Snelle samen met zijn De Lieve Jongens Band een succesvolle theatertour door heel Nederland. Voor deze tour, genaamd ‘FF Tussen Ons’, werden meer dan 35.000 tickets verkocht.

Het jaar 2022 startte met een uitverkochte spectaculaire show in de Lotto Arena Antwerpen. Snelle maakt dit jaar zijn theatertour af, er staan drie uitverkochte shows in AFAS Live op de planning en samen met De Lieve Jongens Band is Snelle te zien op de grotere festivals in Nederland en België.

Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!