15 juni 2024

Mark van de Veerdonk | Podiumbeest Ontsnapt!

Allerlaatste voorstelling

Mark van de Veerdonk | Podiumbeest Ontsnapt!

Kaartverkoop is op woensdag 20 december om 12.00 uur gestart

Het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer te zien in onze Kersouwe!

En hier is hij dan: Het aller aller allerlaatste theateroptreden van Heeswijkenaar Mark Van de Veerdonk.  

Het gaat er toch van komen: Cabaretier Mark van de Veerdonk hangt zijn zendmicrofoon aan de wilgen. En wel op deze zomerse avond in de Heeswijkse bossen. Met dit optreden sluit hij een carrière van ruim 40 jaar definitief af.
Van de Veerdonk zelf: “Ja joh, het is mooi geweest. Ik ben nu nog jong genoeg om iets nieuws te gaan doen, astronaut, herenkapper, filemelder, ik zie wel. Maar ik had geen zin om mijn leven op het podium als een nachtkaars uit te laten gaan. Ik heb enorm veel zin om er in de Kersouwe een mooi einde aan te breien. Wat mij betreft sluit ik af met het lekkerste hapje!”
De Kersouwe is het enige theater in Nederland waar de Heeswijkenaar al zijn 16 voorgaande cabaretprogramma’s heeft gespeeld. “Mooier kan niet, de cirkel is nou echt rond.”
Wat het precies wordt? In zijn allerlaatste show toont hij weer het bekende Veerdonkrecept: maffe verdraaiingen, een overdosis aan oneliners, jeugdherinneringen, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar weer een rooie draad. 
Ook in dit programma jakkert hij weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Na afloop speelt band RUM op het Plein! 

Speelduur: 2x 50 minuten met pauze

Techniek: Bart Reijnders

Genre Cabaret
Dag zaterdag 15 juni
Tijd 21:00
Locatie Het Groot
Prijs Reguliere Prijs: € 20,00
Bestel kaarten