1 januari 0001

Mark van de Veerdonk | Geen Viking

seizoen 2021

Mark van de Veerdonk | Geen Viking

DIT OPTREDEN IS UITVERKOCHT

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen; Zie hier het handelsmerk van de cabaretier Mark van de Veerdonk.  Ook deze voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden, en dat alles onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”.

In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard, want het wordt weer ontiegelijk lachen bij deze komiek.


Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: Wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”. Gevraagd naar de optredens tot nu toe verzucht Van de Veerdonk: “Tja, de tournee werd na 78 voorstellingen ruw onderbroken door een vleermuis uit China. Waar bemoeit zo’n beest zich mee? De Vikingen hadden er allang gehakt van gemaakt!”

In verband met de huidige coronamaatregelen kun je per bestelling maximaal 2 kaarten afnemen. Wil je meer kaarten bestellen? Mail dan even naar kaartverkoop@kersouwe.nl

Na het optreden van Mark van de Veerdonk zal RUM (Roept U Maar) nog spelen (voor zittend publiek op 1,5 meter afstand). 
Dit is een 1,5 meter voorstelling. Dat betekent dat je bij de ingang geen QR-code hoeft te tonen.

Prijs is 17,5 Euro (exclusief servicekosten)