1 januari 0001

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

LET OP: bij dit concert dien je bij de ingang een QR-code te tonen waaruit blijkt dat je getest of gevaccineerd bent. Hieronder vind je meer info.
Er is geen kaartverkoop aan de kassa. 

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Teksten en muziek: Leonard Cohen
Vertalingen: Flip Noorman
Uitvoering: Flip en de Noormannen
Regie: Dick Hauser
Foto's: Lindt Balduk

 

BELANGRIJKE INFO QR-CODE

QR-code scannen bij ingang
Voor de voorstelling van 'Flip Noorman speelt Leonard Cohen' op 2 juli dienen alle bezoekers een QR-code bij de ingang van ons theater te laten zien. Deze QR-code maak je aan op de coronacheck site of app.  

Dat betekent voor jou als bezoeker ook, dat je na het tonen van deze QR-code bij de ingang geen afstand meer hoeft te houden, geen mondkapje op hoeft en het gehele concert (en daarna) dus echt ‘als vanouds’ zal zijn.
Het concert zal plaats vinden op onze kleine tribune. 

Richtlijnen voor bezoeker
Via deze link kun je de Coronacheck app downloaden. Deze app heb je nodig om een QR-code aan te maken. Je kunt de code aanmaken door in de app aan te geven dat je (gratis) getest of gevaccineerd bent. Die laatste optie is nu nog niet actief in de app, maar we verwachten dat dat snel na de komende persconferentie zal gebeuren. We zullen een week voorafgaand aan het concert nog een mail sturen met meer concrete informatie hierover en/of je verwijzen naar de juiste links. 

Het tonen van deze QR-code is dus verplicht als je dit concert wilt bezoeken. We kunnen enkel bezoekers toelaten die deze QR-code tonen. 

Bezoekers met kaarten hebben per mail extra bericht ontvangen hierover