1 januari 0001

Ellen ten Damme | Casablanca

Seizoen 2021

Ellen ten Damme | Casablanca

LET OP: bij dit concert dien je bij de ingang een QR-code te tonen waaruit blijkt dat je getest of gevaccineerd bent. Hieronder vind je meer info.
Er is geen kaartverkoop aan de kassa. 

Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route.

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven. 

Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.   

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.  

‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!  

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!” 

Met Afterparty (bij kiosk achterop het Kersouweterrein): Kiki Busio
Van kroeg tot feesttent en bedrijfsfeest tot festival, de inmiddels 28-jarige Kiki Busio heeft haar muzikale stempel al op veel plekken gezet. Door de jaren heen heeft zij een liefde voor Americana muziek ontwikkeld en dat is tijdens haar optredens dan ook zeker te horen. Ze komt met een repertoire vol herkenbare klassiekers maar zo nu en dan glipt er wel eens een hedendaags nummertje tussendoor. Haar interactieve houding misstaat haar niet, Kiki is gewoon Kiki en dat is voor velen al vermaak op zich. Samen met haar gitaar, lamp en kleedje is ze altijd wel ergens te vinden. Natuurlijk is haar zelfgebouwde en daarmee unieke lampenkist met facebookcounter niet meer weg te denken uit haar live-decor!

BELANGRIJKE INFO QR-CODE

QR-code scannen bij ingang
Voor de voorstellingen van 'Ellen ten Damme | Casablanca' op 3 juli dienen alle bezoekers een QR-code bij de ingang van ons theater te laten zien. Deze QR-code maak je aan op de coronacheck site of app.  

Dat betekent voor jou als bezoeker ook, dat je na het tonen van deze QR-code bij de ingang geen afstand meer hoeft te houden, geen mondkapje op hoeft en het gehele concert (en daarna) dus echt ‘als vanouds’ zal zijn.
Het concert zal plaats vinden op onze kleine tribune. 

Richtlijnen voor bezoeker
Via deze link kun je de Coronacheck app downloaden. Deze app heb je nodig om een QR-code aan te maken. Je kunt de code aanmaken door in de app aan te geven dat je (gratis) getest of gevaccineerd bent. Die laatste optie is nu nog niet actief in de app, maar we verwachten dat dat snel na de komende persconferentie zal gebeuren. We zullen een week voorafgaand aan het concert nog een mail sturen met meer concrete informatie hierover en/of je verwijzen naar de juiste links. 

Het tonen van deze QR-code is dus verplicht als je dit concert wilt bezoeken. We kunnen enkel bezoekers toelaten die deze QR-code tonen. 

Bezoekers met kaarten hebben per mail extra bericht ontvangen hierover