25 juni 2021

De Dijk

De Dijk

In goed overleg met het management van De Dijk is dit optreden verzet van 26 juni 2020 naar 25 juni 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Het Kersouwe-seizoen is niet compleet zonder De Dijk! Vorig jaar pakten ze het Kersouwe bos helemaal in met hun fantastische optreden. Nu kunnen we haast niet wachten tot we weer met z’n allen mogen dansen, dansen, dansen!

Na het succes van vorig jaar, kunnen we dit seizoen natuurlijk niet zonder de Dijk. Dus ook dit jaar komen ze er weer een grandioos feest van maken. De band rond frontman Huub van der Lubbe is al bijna 40 jaar een vaste waarde binnen het popcircuit van Nederland en heeft in al die jaren ongeveer alles gedaan en gewonnen wat mogelijk is.

In oktober 2019 bracht De Dijk hun nieuwste album ‘Nu of Nou’ uit waarmee ze twaalf nieuwe hits aan hun repertoire toevoegen. Daarnaast is de band natuurlijk bekend door de giga-hits ‘Bloedend Hart’, ‘Dansen Op De Vulkaan’, ‘Mag Het Licht Uit’ en nog veel meer! Vorig jaar was het concert hartstikke uitverkocht dus wees er op tijd bij, als je dit feest niet wilt missen.

We gaan dansen op de vulkaan. Met ons grote hart. Want we kunnen het niet alleen. 

Genre Concert
Dag vrijdag 25 juni
Tijd 21:00
Prijs € 33,50
Ik ben erbij