10 september 2021

Danny Vera

Danny Vera

Bij deze voorstelling vragen we bezoekers hun QR-code te tonen bij de ingang. Klik op deze link voor meer info.

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2 afgelopen december.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In De Kersouwe zal Danny deze keer muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album Pressure Makes Diamonds.

In goed overleg met het management van Danny Vera is dit optreden verzet van 21 augustus 2020 naar 10 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.

Dag vrijdag 10 september
Tijd 21:00
Prijs € 26,50
Ik ben erbij