14 september 2024

Bankzitters / Turfy Gang / ea

Bankzitters / Turfy Gang / ea

Yo! Yeh! Een Kersouweavond speciaal voor de ‘jongeren’ onder ons (en iedereen die zich nog jong voelt). Met een line-up om je vingers bij af te likken. Headliner Bankzitters zal zijn debuut maken op het buitenpodium in Heeswijk. Daarnaast komt de 7-koppige band Turfy Gang, die je vast wel kent van oa 'Padellen'. Een gave support act (waarvan de naam later bekend gemaakt wordt) en een DJ maken de avond muzikaal meer dan compleet en vetter dan vet. 

Bankzitters
Bankzitters zijn niet meer weg te denken in de wereld van YouTube en social media. Dat de groep blijft groeien in populariteit bevestigen niet alleen hun volgers op YouTube en Instagram, de awards voor hun muziek, maar ook de vier noteringen in 2023 in de NPO 
Radio 2 Top 2000. 
De groep die bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthy het Lam, hebben hun doorbraak te danken aan hun succesvolle YouTube carrière. Miljoenen kijkers zien wekelijks de humoristische video’s van Bankzitters waarin verschillende challenges worden aangegaan.

Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor het collectief, genieten ze wel van het plezier en de mooie momenten dat het oplevert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met eigen hits.

Turfy Gang
Turfy Gang trapt in 2021 de deur van de muziekindustrie in. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist toen met debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren! Het is eigenlijk allemaal een grap; de 7 jongens maakten muziek voor tijdens het chillen, en die wilden ze op Sonos kunnen luisteren. Omdat Sonos geen kan verbinding maken met Soundcloud, móésten ze hun tunes dus wel uploaden op Spotify – de rest is geschiedenis. 
De positieve energie en vooral de voor studenten herkenbare teksten zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere. Denk aan hun single ‘Buren’ en de monsterhit ‘Padellen’ vorig jaar. 

Programma
20.00 - 21.00: DJ
21.00 - 21.30: Support Act
21.30 - 22.00: DJ
22.00 - 22.30: Bankzitters
22.30 - 22.45: DJ
22.45 - 23.15: Turfy Gang
23.15 - 00.00: DJ

Maximaal 4 kaarten pp

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur. 
Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder bestellen, en hebben hierover bericht ontvangen per e-mail

Genre Concert
Dag zaterdag 14 september
Tijd 21:00
Locatie Het Groot
Prijs Reguliere Prijs: € 27,50
Uitverkocht