23 september 2023

Rockin’ Wood

seizoen 2023

Rockin’ Wood

Leftovers

1e band 19.30 uur tot 20.15 uur – Leftovers
Leftovers is een coverband met leden uit Loosbroek en Heeswijk-Dinther. De enthousiaste band met vijf veelzijdige muzikanten speelt veel verschillende pop/rock arrangementen met drums, basgitaar, slaggitaar, sologitaar, toetsen, vocals en backing vocals. De zangeres staat zeker haar mannetje en ze gaan helemaal los op hun reportoire wat gaat van AC/DC tot ZZ Top en vanalles wat er tussen zit!!!

Leftovers

Odd Obsessions

2e band 20.45 uur tot 21.30 uur – Odd Obsessions
Muziek die dient als ontsnapping aan de monotonie van het dagelijkse leven en de alledaagse gesprekken die ons omringen. De band wil de diepste en meest gepassioneerde obsessies van mensen verkennen via hun muziek. Kenmerkend voor hun muziek zijn de scheurende gitaarriffs en de super strakke productie. Afgelopen juni lanceerden ze in de W2 hun nieuwste album ‘Condone By Silence’. BE DIFFERENT, BE ODD

Odd Obsessions

Q-Size & Friends

3e band 22.00 uur tot 23.30 uur – Q-Size & Friends
Aangevoerd door de lady’s of rock Marie-José en Karin speelt deze 7- koppige band uit Heeswijk-Dinther een swingende set. Dat wordt volop dansen en meezingen op o.a. Anouk, Alanis Morissette, Mother's Finest en Queen, uiteraard opnieuw verpakt in een Q-Size jasje. Speciaal voor Rockin’Wood hebben ze als verrassing een paar vrienden (Evie, Makkie en Joost) meegenomen, om er een uniek optreden van te maken!!!

Q-Size & Friends

Lukazz

4e band 24.00 uur tot 1.30 uur – Lukazz
En dan LUKAZZ; a kick-ass, straight-up, hard-rocking coverband uit het zuiden van Nederland en hun doel is simpel: een super vette rock-show neerzetten met een stevige powerhouse-sound: sterke zang, razende gitaren, dreunende bas en superstrakke drums en rocken tot het dak eraf gaat! Denk aan Kings of Leon, Foo Fighters, Volbeat, Motörhead, Pearl Jam, Nickelback, Red Hot Chili Peppers en...

Lukazz

Het altijd gezellige Rockin’ Wood is komend Kersouweseizoen ook weer van de partij! Het festival is zo ongeveer een vaste waarde geworden in ons jaarlijkse programma en dat is niet voor niets. Een laagdrempelig en gemoedelijk festival op z'n Brabants om het seizoen mee af te sluiten, hoe fijn is dat!

Rockin' Wood vindt steevast plaats op ons Plein achter waar je kunt genieten van drie gave regionale (rock)bands en veel Brabantse gezelligheid. En dat voor de al jaren vaste prijs van slechts 10 Euro. Dat wil je niet missen!

Tijdschema Rockin' Wood editie 2023

1e band 19.30 uur tot 20.15 uur – Leftovers
2e band 20.45 uur tot 21.30 uur – Odd Obsessions
3e band 22.00 uur tot 23.30 uur – Q-Size & Friends
4e band 24.00 uur tot 1.30 uur – Lukazz