1 oktober 2022

Rockin' Wood

seizoen 2022

Rockin' Wood

Het altijd gezellige Rockin’ Wood is dit Kersouweseizoen ook weer van de partij! Na 7 succesvolle edities blijft de formule ongeveer gelijk. We gaan voor het gemak uit van een lekkere zomeravond, een aantal goede bands, aangevuld met goeie muziek, gezellig volk en dit alles in de fraaie ambiance van de Kersouwe.

Let op!
Theater gaat open om: 19.00 uur
In verband met line-up vier bands start de eerste band om: 19.30 uur

Op het podium dit jaar:

Fisherman and Friends
Eerste optreden van deze 5 heren uit Heeswijk en omgeving. Ze kennen elkaar door eerdere samenwerkingen in andere bands. Denk aan covers van Volbeat, Foo Fighters, Metallica e.d. Ook zijn ze niet vies om muziek van een andere stijl in een rock jasje te gieten. Als er maar gitaren inzitten!!!!

The 925 (B)
Come on, let’s party! The 925 is een heerlijke, opzwepende Gentse garage rock’n roll band met 60’s invloeden. Denk maar aan The Sonics, The Beatles, Alice Cooper, Reiging Sound, Kiss. Speelden eerder in de grote zaal van de AB in Brussel. Later dit jaar komt hun EP uit en staan tours gepland in o.a. Spanje en Frankrijk. Super energiek en ambiance verzekerd!

Stormz
Flitsende gitaarlicks, Knallende drums en uithalen van de zangeres op windkracht 10 zijn de ingrediënten van coverband Stormz. Dat wordt dansen en meezingen op o.a. Guns 'n Roses, Bon Jovi, Anouk , Heart, Nirvana en AC/DC!!! Stilstaan is geen optie! Get the party started!!

The Streets
Een vette dynamische rockcoverband. In een dampende liveshow worden niet de standaard classics maar nét die andere covers op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Faith no More, Motorhead, en veel meer…  
Wonnen in 2017 de finale van The Clash of the Coverbands!!!

DJ-Darocktasvanouwts
Voor en tussen de optredens zullen de DJ’s van Darocktasvanouwts de fijnste deuntjes ten gehoren brengen. De Dj’s maken eerder furore op o.a. Festyland en Paaspop. 
 
Mis dit mooie feestje niet!

Bekijk de trailer via DEZE LINK