3 juni 2023

Tis Hier Geen Hotel 2

seizoen 2023

Tis Hier Geen Hotel 2

Nóg meer gesmijt met deuren, hopeloos bankhangen en lege verpakkingen in de koelkast; welkom bij ‘Tis Hier Geen Hotel 2’. In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.  

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu ‘Tis Hier Geen Hotel 2’, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
Gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

De voorstelling Tis hier Geen Hotel is op 5 juni 2022 helaas geannuleerd in verband met slechte weersomstandigheden. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden met het gezelschap: zaterdag 3 juni 2023. Deze avond zal deel 2 van Tis hier Geen Hotel gespeeld worden in De Kersouwe.
Bezoekers met kaarten zijn hierover via e-mail geïnformeerd, en uiteraard blijven alle reeds gekochte kaarten geldig voor deze nieuwe datum.