1 juli 2022

Dubbeltribute Janis Joplin & CCR

seizoen 2022

Dubbeltribute Janis Joplin & CCR

Komend seizoen staat er weer een keigezellige Dubbel Tribute Avond op de planning. Eigenlijk al eerder gepland, maar ja… iets met een pandemie 😉.

We brengen dit keer met twee steengoeie coverbands odes aan niemand minder dan Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival. Kom je meezingen- en dansen deze zomeravond in onze Kersouwe?

Janis Joplin band
De “Janis Joplin band” zet een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ‘60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Het is een 8 mans formatie van toegewijde muzikanten die al lange tijd hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend, en ook nu nog werkzaam zijn in hun eigen bands. 

De geboekte CCR Tribute was oorsponkelijk Callahan Clearwater Revival. Helaas moet deze band verstek laten gaan in verband met ziekte van de zanger. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een vervangende CCR tribute band en dat is gelukt! Aankomende vrijdag zal Creedence Gold de bekende nummers van CCR op het kersouwepodium brengen. 

Over Creedence Gold
Met de herkenbare swampsound en typische John Fogerty-stem brengt deze top tribute band uit België een eerbetoon aan de legendarische amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival (CCR). Sluit je ogen en merk geen wezenlijk verschil met het origineel, jouw garantie waar deze CCR-tribute-band voor staat !
Opgericht in 1999 met optredens in gans België en Nederland, maar ook Duitsland en Zwitersland mochten reeds genieten van hun shows.

De kaartverkoop voor deze dubbeltribute is gestart in 2020 en de datum is reeds enkele keren verschoven. Gekochte kaarten zijn nog steeds geldig voor deze datum.