28 augustus 2022

Kersouwe | Tristan en Isolde (Theatergroep)

seizoen 2022

Kersouwe | Tristan en Isolde (Theatergroep)

Komende zomer opent De Kersouwe haar saloondeuren voor een spectaculair en romantisch Wild-West avontuur. Cowboys, goudmijnen, bendes, sheriffs, paarden, duels, bluegrass en whiskey. Dé ingrediënten van Het Wilde Westen. En van de spiksplinternieuwe muziektheaterproductie ‘Tristan en Isolde | De Western’. De legende van dit middeleeuwse liefdesduo maakt voor de gelegenheid een sprong naar het 19e-eeuwse Zuid-West Amerika. Waar de Texanen lijnrecht tegenover de Mexicanen staan. Een gevaarlijke wereld, waarin een onmogelijke liefde opbloeit.  

De dappere Texaan Tristan leert de adembenemende Mexicaanse Isolde kennen. Ze worden smoorverliefd op elkaar. Maar hun liefde lijkt onmogelijk. Tristan’s vader is vermoord door Morgan, de vader van Isolde. En dan moet ze ook nog trouwen met Mark, die de oom van Tristan is. Een onhoudbare situatie. Met de revellerende Texaanse en Mexicaanse bendes in hun kielzog duelleren Tristan, Isolde en Mark in een spel van leugens, passie en bedrog. Een levensgevaarlijke situatie. Voor iedereen.   

‘Tristan & Isolde | De Western’ is een sfeervol, spannend en muzikaal Wild-West avontuur boordevol romantiek en humor. Speciaal voor De Kersouwe gecreërd door schrijver Leon van Uden en regisseuse Annet Jägers-Huizing.  
 
Dus pak je lasso, zet je cowboyhoed op, betreed het Kersouwe westerndorp en zie de legende van Tristan en Isolde tot leven komen! 

=> Bekijk via DEZE LINK de complete cast en crew

Speeldata Tristan en Isolde | De Western
zondagmiddag 28 augustus première
zaterdagavond 3 en zondagmiddag 4 september
zaterdagavond 10 en zondagmiddag 11 september
zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 september

Middagvoorstellingen aanvang 14:30u
Avondvoorstellingen aanvang 20:30u

Artwork
Foto's: Marloes Kemps - Studio Luz
Ontwerp: Leon van Uden - Creative Studio