1 januari 0001

DeWolff

seizoen 2021

DeWolff

Gelukt! Op de valreep hebben we nog een supergave band kunnen toevoegen aan ons programma: DeWolff! Neerlands favoriete jongehonden-ouwelullenrockband ;)

Let op: bij deze voorstelling vragen we bij de ingang een QR-code te tonen (coronacheck app/site)

Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen; Seasick Steve waande zich terug in 1972 en hoorde The Allman Brothers spelen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap… Maar wat beiden daadwerkelijk hoorden was natuurlijk DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland.

DeWolff bracht reeds 6 studio albums, 2 live albums, 2 EP’s en een live DVD uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’ en namen ooit in het diepe zuiden van de VS een album op met Black Keys-producer Mark Neill. Daarnaast hebben ze ook hun eigen volledig analoge Electrosaurus studio, waar ze al meerdere veelgeprezen albums (ook voor anderen) hebben opgenomen en geproduceerd. Inmiddels is deze studio op zichzelf een hoeksteen geworden in het nieuwe hoofdstuk van de Nederlandse roots-rock geschiedenis. En dit alles terwijl de heren zelf pas in hun twintiger jaren zijn.

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Pablo is zelfs al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist van Nederland.

Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Met support act en afterparty MoNoMaN oNeMaNbaNd; een theelepeltje country, een liter rock-'n-roll, een scheurtje surf en een snufje 60's. Boordevol conserveringsmiddelen en gluten!

Bij deze voorstelling dien je naast je toegangsbewijs je ID en een QR-code (coronacheck.nl/app) te tonen bij de ingang
Er zijn maximaal 750 kaarten beschikbaar voor dit optreden