1 januari 0001

Rockin' Wood

Rockin' Wood

Bij deze voorstelling vragen we bezoekers hun QR-code te tonen bij de ingang. Klik op deze link voor meer info.

De allergezelligste rocking-vakantie afterparty vier je ook dit jaar bij ons met Rockin’Wood: een mix van drie energieke bands afgetopt met goei volk en die vertrouwde top ambiance van de Kersouwe. Be there!

(Gewijzigd) Programma
19.00u theater open
19.30u aanvang Friday Nights at Johns
21.00u aanvang The fabiola Fun F*ckers
23.00u aanvang Machette

De bands die deze avond optreden, zijn:

Friday Night at Johns
Heerlijke pop en rock covers worden enthousiast gebracht door deze 5 jonge muziekanten uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Denk aan the Artic Monkeys, Muse, Amy Winehouse, De Staat en No Doubt.

The Fabiola Fun F*ckers
Come on, let’s party!
The Fabiola Fun F*ckers is een straffe, niet alledaagse coverband uit het Antwerpse met een repertoire van moderne rock covers. Een mix van bekende en minder bekende hits van vroeger en nu die de dansbenen wakker krijgen! De F*ckers staan reeds 12 jaar op het podium het beste van zichzelf te geven, met een gevarieërde set van meezingers. Dolle pret en ambiance verzekerd!

Machetté
Een energieke hardrock showband geïnspireerd door de grote namen en shows uit de jaren ’80 en 90! In 2019 sloten ze 3 dagen lang Paaspop af met hun Hardrock sing-a-long. Compleet feest! Denk aan Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Twisted Sister, Allice Cooper, van Halen en vele anderen. Stilstaan is geen optie! Hell Yeah!!!

DJ-Darocktasvanouwts
Voor en tussen de optredens zullen de DJ’s van Darocktasvanouwts de fijnste deuntjes ten gehoren brengen. De Dj’s maken o.a. eerder furore op Festyland en Paaspop. 
 

(Gewijzigd) Programma
19.00u theater open
19.30u aanvang Friday Nights at Johns
21.00u aanvang The fabiola Fun F*ckers
23.00u aanvang Machette