1 januari 0001

Reservoir Dogs Band ft. George Baker

Seizoen 2019

Reservoir Dogs Band ft. George Baker

Het uitkomen van de nieuwste Tarantino-film ‘Once Upon a time in Hollywood’ (augustus 2019)  is een mooie aanleiding voor de Kersouwe om de muziek uit zijn films live te laten spelen in een dampende muzikale show!

De Nederlands/Belgische 7-mans formatie RESERVOIR DOGS BAND brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films van Quentin Tarantino deze zomer naar de Kersouwe. En zij nemen in hun kielzog special guest George Baker mee, auteur en zanger van Little Green Bag, een nummer dat dankzij Tarantino een cultstatus verwierf.

Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring.