3 juli 2024

Kleintje Heks

Kersouwe Jeugdtheatergroep

Kleintje Heks

Dit jaar is het zover. De oude grote heks Wijza wordt 500 jaar en moet zijn macht overdragen aan een andere heks uit de groep. Maar.. aan wie dan? Er is keus genoeg! Een heks die altijd boos is? Een heks die heel sportief is? Of een heks die juist ook al heel oud is? Of een heks die heel begaan is met de bossen? Wijza kan geen keuze maken. En de tijd tot zijn verjaardag dringt. De heksen houden zich bezig met hele andere dingen, want in het bos lopen ook hele gekke wezentjes rond. Loopt dit goed af? Kom kijken!

Kleintje Heks is een familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 tot 500 jaar. De jeugdtheatergroep bestaat dit jaar 45 jaar en maakt er daarom een extra bijzonder feestje van dit jaar. Kom vooral kijken en neem je vrienden, vriendinnen, opa, oma, tante, oom, mama, papa en andere boswezens mee. 

Regie: Petra Kagchelland

Productieteam: Mieke Volk, Miep van der Doelen en Resia Manders

 

Speeldata

Première is op woensdagmiddag 26 juni om 15.00 uur en daarna speelt de jeugdtheatergroep Kleintje Heks nog op:

-woensdagmiddag 3 juli 

-zondagmiddag 7 juli

-woensdagmiddag 10 juli (met gebarentolk!)

-zondagmiddag 14 juli 

Aanvang van alle voorstellingen van Kleintje Heks in De Kersouwe is 15.00 uur. 

EXTRA: bij de voorstelling op woensdagmiddag 10 juli is NGT gebarentolk Hanneke de Raaff aanwezig. Zij zal de voorstelling live tolken voor de aanwezige dove kinderen. We vinden het supertof dat we Kleintje Heks op deze manier ook toegankelijk kunnen maken voor deze groep kinderen!

 

Kleintje Heks in andere Openluchttheaters in de regio

Net zoals vorig jaar zullen er ook optredens zijn in andere openluchttheaters in de regio. Dit jaar op zaterdag 6 juli in De Speultuin in Oploo, op donderdag 11 juli in Openluchttheater Mariahout en op vrijdag 12 juli in De Hunnebergen in Luyksgestel. Kaartverkoop voor deze voorstelling verloopt via de sites van deze theaters.

 

Genre Jeugd
Dag woensdag 3 juli
Tijd 15:00
Locatie Het Klein
Prijs Basisprijs: € 5,00
Bestel kaarten