30 juni 2024

Harry Hendriks | Zondagskind

Harry Hendriks | Zondagskind

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, ruim 20 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en in diverse bands waaronder Tip Jar. Daarnaast is hij al een aantal jaar muzikaal leider bij onze Kersouwe muziektheaterproducties.
 
Harry presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album “About Time” en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP “Alle Tijd”. 
In het voorjaar van 2023 voltooide hij het Nederlandstalige album “Zondagskind” dat op CD en vinyl verkrijgbaar is. De stijl van het album is niet te vangen onder één noemer maar laat hier en daar jazz doorklinken in doortimmerde songs met gitaar als basis. De liedteksten zijn beeldend en persoonlijk waarmee veel luisteraars goed kunnen relateren.
Met vaste side-kicks (bas) Eric Coenen en Mike Roelofs (toetsen) komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende gespreksstof.
 
Aanrader voor een heerlijke zomerse zondagmiddag!Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 
 

Genre Concert
Dag zondag 30 juni
Tijd 15:00
Locatie Het Klein
Prijs Reguliere Prijs: € 17,50
Bestel kaarten