31 mei 2024

Pink Floyd Project

Pink Floyd Project

In een avondvullende show speelt Pink Floyd Project deze zomer in De Kersouwe uitsluitend publieksfavorieten uit het 50 jaar tellende oeuvre van de Engelse rockband Pink Floyd. Normaliter speelt Pink Floyd Project grote shows in grote zalen. Of in theaters door het hele land, zoals dit seizoen met de tournee rondom 50 jaar The Dark Side Of The Moon.

In ‘The Delicate Sound Of Pink Floyd’ gaat de tributeband terug naar de ‘Best Of’ variant, met als leidraad de noteringen van Pink Floyd in de Top 2000, zoals Comfortably Numb, Money, Another Brick In The Wall en uiteraard Wish You Were Here. Bij elkaar goed voor 2,5 uur topmateriaal, met de ziel van het origineel en gespeeld door één van ’s lands beste tributebands.

Pink Floyd Project vertolkt al bijna 20 jaar met veel passie het oeuvre van Pink Floyd. En niet onverdienstelijk, want zelfs originele leden van de touringband van Pink Floyd (1987-1989 en 1994), speelden al eens mee. Leo Blokhuis maakte een ‘Top 2000 a gogo’-item over de band en met hun bewerking van The Wall zette Pink Floyd Project in 2019 stevig voet aan de grond in theaterland door deze show ruim 80 keer met veel succes te spelen. 

Op 3, 4 en 5 september 2024 doet Pink Floyd Project zijn, tot nu toe, meest ambitieuze show: Pink Floyd in de Kuip 1994. Een ode aan de laatste concertreeks van Pink Floyd in Nederland. De band voert dit driedaagse spektakel op in Rotterdam Ahoy. Maar deze zomer dus eerst naar Heeswijk-Dinther!

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 

 

Genre Concert
Dag vrijdag 31 mei
Tijd 21:00
Locatie Het Groot
Prijs Onbekend
Uitverkocht