7 juni 2024

Krezip

Krezip

Dit concert is inmiddels uitverkocht

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is de band weer helemaal terug van
weggeweest. Onlangs brachten ze hun zesde studioalbum 'Any Day No’uit, met daarop onder meer de hitsingle 'Make it a Memory', een duet met Danny Vera.

In 2024 gaat Krezip voor het eerst een tour doen langs Openluchttheaters in Nederland. Het belooft een muzikale reis te worden langs hun volledige oeuvre
waarbij grote hits afgewisseld worden met mooie verhalen. Van klein en intiem tot aan grootst gebracht zoals alleen Krezip dat kan.

Programma
Poorten open: 19.30u
Aanvang optreden support act: 20.15u
Aanvang optreden Krezip: 21.00u
Dit is een zit/staconcert in ‘Het Groot’ met ongeplaceerde zit- en staplekken

Na het optreden is er nog een afterparty op Het Plein (achterop het Kersouweterrein)

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. 
Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 

Genre Concert
Dag vrijdag 7 juni
Tijd 20:15
Locatie Het Groot
Prijs Onbekend
Uitverkocht