1 juni 2024

Mindfulness in Concert | Colors of Coldplay met Iris Kroes

Mindfulness in Concert | Colors of Coldplay met Iris Kroes

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare

Welkom bij het unieke en betoverende evenement: Mindfulness in Concert. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier & nu.

Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment. De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een moment van totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

Mindfulness in Concert is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien, en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen.

Welkom bij onze magische reis.
Dus sluit je ogen, open je hart, en laat de muziek van Coldplay je omarmen, en dompel jezelf onder in de magie van Mindfulness in Concert. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert. 

Met:
Jan Kuiper – gitaar, percussie en mindfulness
Yvonne de Hoop – adem, mindfulness, percussie en klank
Iris Kroes – zang en harp
 

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 
 

Genre Special
Dag zaterdag 1 juni
Tijd 21:00
Locatie Het Klein
Prijs Onbekend
Bestel kaarten