25 mei 2024

Jamai - I'm still standing (Elton John Tribute)

Jamai - I'm still standing (Elton John Tribute)

Komend festivalseizoen bezoekt Jamai samen met zijn live-band én piano de mooiste openlucht-theaters en festivals in Nederland en België om een tribute te brengen aan zijn muzikale held, Elton John.


De muziek van Elton John is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van Idols 20 jaar geleden, leeft Jamai zijn droom. Komend festivalseizoen krijgt het vanwege de concertreeks een extra gouden randje. 


Met het tribute-concert I’m Still Standing neemt Jamai de bezoekers mee in het omvangrijke oeuvre van de Grammy-award winning rockster Elton John: van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday, Rocket Man tot aan Don’t Let The Sun Go Down On Me en terug via de Yellow Brick Road. Al die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. 


Jamai: “Elton John inspireert mij al mijn hele leven, niet alleen als muzikant, maar ook wat hij betekent voor het vak, het publiek en de goede doelen die hij ondersteunt. En wat ik geweldig vind; hij neemt zijn vak zeer serieus, maar zichzelf niet. En zo sta ik er zelf ook graag in, met een vette knipoog. I’m Still Standing is een kleurrijk en opzwepend concert als tribute aan deze zanger, componist en pianist. Een concert om bij te lachen en te dansen”. 


My gift is my song … and this one for you!

Kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur voor iedereen. Vrienden van De Kersouwe mogen iets eerder al bestellen en ontvangen hier via e-mail bericht over. 
 

Genre Concert
Dag zaterdag 25 mei
Tijd 21:00
Locatie Het Klein
Prijs Onbekend
Bestel kaarten