Het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer te zien in onze Kersouwe!

Het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer te zien in onze Kersouwe!

dinsdag 19 december 2023

Op zaterdagavond 15 juni 2024 is het zo ver. Dan speelt de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk - geboren in Heeswijk-Dinther - zijn allerallerlaatste voorstelling van zijn indrukwekkende cabaret-carrière in... onze Kersouwe! Daar gaan we uiteraard iets speciaals van maken.

Sowieso met een overdosis aan oneliners en anekdotes, en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. Sowieso twee keer 50 minuten een podiumbeest op het grote podium en daarna nog een muzikale afterparty tot in de late uurtjes. We gaan er een onvergetelijke avond van maken, die je zeker niet wilt missen.

Tof als je erbij bent!

We starten de kaartverkoop voor deze avond op woensdag 20 december om 12.00 uur voor iedereen. Je kunt dan online via onze Kersouwe website kaarten bestellen (via de button 'webshop' op de homepage of via de voorstellingspagina van Mark op onze site).

Speciaal voor onze Vrienden van de Kersouwe is er vanaf dat moment ook een batch kaarten gereserveerd, die enkel zij kunnen bestellen.

 

Mark van de Veerdonk over zijn allerlaatste optreden ooit

Mark: "Toen ik hoorde dat ik mijn aller allerlaatste voorstelling in De Kersouwe mag gaan spelen, heb ik meteen een Heeswijks Bernebiertje opengetrokken. Afscheid nemen in mijn geboortedorp, en dan nog wel op de enige plek in Nederland waar ik al mijn 16 cabaretprogramma's heb gespeeld, sommige zelfs meerdere keren; een droom komt uit.

In 1988 speelde ik er voor het eerst, ik schat voor 80 mensen. Herinneringen zat! In een hoosbui ben ik er eens gigantisch op mijn bek gegaan, tot ergernis van mijn technicus heb ik geaquajogd door de gracht, en ik heb tijdens een voorstelling zelfs enkele minuten vastgezeten in de achterbak van een auto, midden op het podium. Wie bedenkt ook zo'n opkomst? Het was genieten, vooraf, tijdens en oh ja, ook na de show. Het aantal nummers dat ik na afloop met de meezingband RUM heb meegezongen, benadert de Top 2000.

De Kersouwe; mijn ouders hebben er allebei toneelgespeeld, oom Alberto was er een halve eeuw directeur, ome Jan hebben we er zelfs illegaal over het podium uitgestrooid, (een paar dagen later speelde ik boven op hem) en later heb ik nog meegeschreven aan twee stukken voor het toneelgezelschap van de Kersouwe. En dat ik op 15 juni aanstaande uitgerekend daar ...ehem ... laat ik maar ophouden, want ik word er bijna emotioneel van."


Graag tot dan!