Zeg het met muziek tijdens de HaDee Vinyl Top40 in de Kersouwe!

Zeg het met muziek tijdens de HaDee Vinyl Top40 in de Kersouwe!

vrijdag 1 mei 2020

Ook zo klaar met thuisblijven?
Wil je niks liever dan die ene persoon weer zien of gewoon even zeggen dat je iemand mist? Laat dan op zondag 17 mei de muziek voor je spreken tijdens de allereerste HaDee Vinyl Top40, live vanaf het podium van natuurtheater de Kersouwe! De heren en dames van ‘Verdraaid Vinyl’ en ‘Vinyl 45’ zullen die dag
gezamenlijk live de lijst der lijsten, voor en door inwoners van HaDee samengesteld, presenteren.

Elke plaat een verhaal
Op de website www.hadeevinyltop40.nl (die heel binnenkort live gaat) vind je een overzicht van alle platen waarop gestemd kan worden. Maar ook als die ene plaat er nou nèt niet tussenstaat, mag je altijd een suggestie
doen. Zolang de plaat maar op vinyl bestaat. Kies nu jouw top vijf, een verzoekplaat of plaat met een verhaal, en wie weet hoor je jouw gekozen singles wel terug op zondag 17 mei. Uiteindelijk zal een bevriende notaris best wel eerlijk de complete lijst bepalen.

Wees welkom! Thuis
Vanaf 12.00 uur zal de lijst live te volgen zijn via de website. Helaas blijven die dag de poorten van het theater gesloten, maar ondanks de afstand zijn we misschien wel dichter bij elkaar dan ooit. Er wordt gestart met twee uurtjes ‘Sunt’. Hierin komen de pareltjes voorbij die het nèt niet hebben gehaald. En direct aansluitend dansen om 14.00 uur de naalden op de platen voor de lijst der lijsten.

Welke plaat moet er volgens jou zeker in? Of wie wil jij die dag een hart onder de riem steken? Stuur jouw verzoek voor 13 mei naar vraag@hadeevinyltop40.nl.