Stef Bos geeft NPO Radio 5 Vakantieconcert in De Kersouwe

Stef Bos geeft NPO Radio 5 Vakantieconcert in De Kersouwe

maandag 5 juli 2021

Radio5 anchor Bert Kranenbarg trof niemand minder dan Stef Bos bij de Radio 5 studio en kreeg hem zover het Evergreen Top 1000 Concert op te volgen met het NPO Radio 5 Vakantieconcert op vrijdag 27 augustus aanstaande in onze Kersouwe!

Terug naar de lockdown
Bert ging met Stef terug naar 14 december 2020, toen hij op de vooravond van een maandenlange lockdown live op NPO Radio 5 het Evergreen Top 1000 Concert gaf: "Wij zitten in de Flint in Amersfoort, de tweede lockdown wordt afgekondigd en ik denk dat wij een uur later moesten spelen. Dat was een magisch moment", aldus Bos.

Opdracht
En als Stef Bos nu, aan de andere kant van de donkere dagen, voor een nieuw concert terugkeert naar Natuurtheater De Kersouwe?
"Met alle graagte!" Bert Kranenbarg gaf Stef een nieuwe opdracht mee: Schrijf een lied op basis van de ervaringen van luisteraars in het afgelopen jaar.

Kaarten winnen
Wil jij erbij zijn voor dit bijzondere optreden? Vertel je verhaal en draag bij aan een nieuw lied van Stef.

Voor dit concert op vrijdag 27 augustus aanstaande gaan géén kaarten in de verkoop. Luisteraars van Radio5 kunnen kaarten winnen voor dit concert. Klik op de link voor meer info

foto: Ben Houdijk