Rock mee met Hippe Gasten in De Kersouwe

Rock mee met Hippe Gasten in De Kersouwe

woensdag 19 mei 2021

Met Vaderdag er gezellig op uit met de hele familie? Dat kan! Spring, speel luchtgitaar en rock mee met kinderpopgroep Hippe Gasten in De Kersouwe. Op zondagmiddag 20 juni staan ze op het buitenpodium van het bekende openluchttheater.

Hippe Gasten bestaat uit vijf topmuzikanten met een voorliefde voor rockmuziek, wat duidelijk terug te horen is in de liedjes. Deze liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek net zo in de smaak bij de ouders.

Spiksplinternieuwe liveshow
Hippe Gasten komen met een spiksplinternieuwe liveshow waarin ze liedjes gaan spelen van onder andere het nieuwe album Komkommermaarbij. Voor deze CD hebben ze samen gewerkt met producer Skiggy Rapz (bekend van o.a. Diggy Dex en Guus Meeuwis) die de enorme groei, die Hippe Gasten de afgelopen jaren doorgemaakt hebben, heeft weten te vangen in de catchy songs. Dat wordt meeklappen, stampen, springen en dansen natuurlijk: geen concert om bij stil te zitten!

Big in China
Behalve in Nederland zijn Hippe Gasten ook aan het doorbreken in het verre oosten: China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Reserveren
Kaarten a 7,50 Euro kun je reserveren via deze link. In verband met coronamaatregelen is het aantal beschikbare kaarten minder dan normaal. Dus wacht niet te lang met bestellen, want vol = vol!

Dag: Zondag 20 juni
Tijd: 16:00 uur
Wie: Hippe Gasten
Waar: Natuurtheater de Kersouwe | Heeswijk-Dinther