Nieuwe jeugdtheaterproductie Kleintje Heks vanaf 26 juni in Natuurtheater de Kersouwe

Nieuwe jeugdtheaterproductie Kleintje Heks vanaf 26 juni in Natuurtheater de Kersouwe

woensdag 5 juni 2024

Op woensdagmiddag 26 juni om 15.00 uur is de première van Kleintje Heks, de nieuwe jeugdtheaterproductie van jeugdtheatergroep Kersouwe. De jeugdtheatergroep bestaat in 2024 alweer 45 jaar en maakt er daarom een extra bijzonder feestje van. 

Over Kleintje Heks
Er gebeurt van alles in de Heeswijkse bossen. De oude grote heks Wijza wordt 500 jaar en moet zijn macht overdragen aan een andere heks uit de groep. Maar... aan wie dan? Er is keus genoeg! Een heks die altijd boos is? Een heks die heel sportief is? Of een heks die juist ook al heel oud is? Of een heks die heel begaan is met de bossen? Wijza kan geen keuze maken. De heksen houden zich bezig met hele andere dingen, want in het bos lopen ook hele gekke wezentjes rond en er gaat hier en daar weleens wat stuk wat gemaakt moet worden. Loopt dit goed af? Kom kijken!

Kleintje Heks is een familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 tot 500 jaar. Kom vooral kijken en neem je vrienden, vriendinnen, opa, oma, tante, oom, mama, papa en andere boswezens mee. Naast de voorstellingen in het eigen theater wordt er ook nog gespeeld in Oploo, Mariahout en Luycksgestel. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Kersouwe (www.kersouwe.nl). Kaarten a 5 Euro voor de 5 uitvoeringen in het eigen theater zijn ook hier te reserveren. Indien niet uitverkocht, zijn er aan dagkassa van het theater ook kaarten te koop.

Winactie: Heksensoepje gevraagd
Omdat de jeugdtheatergroep 45 jaar bestaat, is er een heuse prijsvraag voor alle kinderen. Heks Polle wil heel namelijk graag eens een nieuw heksensoepje brouwen en heeft daarvoor hun hulp nodig. 
Polle: “Ik wil graag een recept voor een soepje dat ik makkelijk kan maken, dat lekker is, en waar geen spinnen, rupsen of ander ongedierte in zit. Gewoon een smakelijk brouwsel, waar ik met mijn vrienden van kan genieten. Mag ook vegetarisch zijn!

Alle kinderrecepten voor het meest waanzinnige, lekkere heksensoepje kunnen naar publiciteit@kersouwe.nl gestuurd worden (uiterlijk 17 juni). Heks Polle kiest dan uit alle inzendingen haar favoriet, en de winnaar krijgt twee vrijkaarten voor de voorstelling van Kleintje Heks!