Miss Montreal maakt vrijdag 13 september haar debuut in De Kersouwe

Miss Montreal maakt vrijdag 13 september haar debuut in De Kersouwe

zaterdag 7 september 2024

Natuurlijk al jarenlang een knaller van een artieste, en dit jaar voor het eerst te bewonderen in ‘onze’ Kersouwe! 
Deze avond is helemaal uitverkocht

Samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink  (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt het vijftal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek. 

Programma
Poorten open: 19.30u
Aanvang optreden support act Zoë Livay: 20.30u
Aanvang optreden Miss Montreal: 21.30u
Dit is een zit/staconcert in ‘Het Groot’ met ongeplaceerde zit- en staplekken

Na het optreden van Miss Montreal is er nog een afterparty op Het Plein (achterop het Kersouweterrein) met DJ Verdraaid Vinyl

Support: Zoë Livay

Na de EP ‘Openhartig’ uit 2022, keert de eigenzinnige Zoë dit jaar terug naar de basis met de focus op haar sterke, authentieke stem en akoestische instrumenten. Een combinatie van emotie, teksten en energie zorgen ervoor dat ze anderen inspireert.

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Zoë Livay. Tijdens haar jeugd zingt Zoë in de kerk en maakt ze onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo gek dat ze zich op achttienjarige leeftijd inschrijft voor The Voice Of Holland. Met een prachtige versie van Adele’s ‘Hometown Glory’ blaast Zoë de jury omver. In de jaren erna brengt ze verschillende succesvolle tracks uit.

Haar boodschap: share your thoughts, empower each other.

Support: Zoë Livay