Line up van lustrumeditie Festival Rockin' Wood is bekend!

Line up van lustrumeditie Festival Rockin' Wood is bekend!

zondag 8 september 2024

Het altijd gezellige Rockin’ Wood viert in 2024 alweer de tiende editie. Inmiddels is deze lustrumeditie ganz uitverkocht, maar misschien is er nog wel een bekende die een kaartje voor je overheeft. Of anders is Ticketswap wie weet. Want dit laagdrempelige, gemoedelijke Brabantse festival wil je toch niet missen?! Zeker nu je weet welke bands het podium betreden en er één grote gezellige bende van gaan maken!

Get Ready
Volgens goed gebruik wordt Rockin’Wood geopend door een lokale band. Dit jaar zal Get Ready als eerste het podium betreden. Deze jonge honden uit Heeswijk-Dinther spelen ‘90/’00 alternatieve rock cover. Denk aan Nirvana, Pearl Jam en Artic Monkeys. Daarnaast aangevuld met wat eigen werk. Zorg dat je tijdig binnen bent om ze niet te missen!

The Rover (B)
The Rover is ontstaan uit de restanten van The Fabiola Fun Fuckers, één van de grootste Vlaamse coverbands van de afgelopen tien jaar. Die ervaring, aangevuld met een nieuwe lading topmuzikanten, zorgt ervoor dat The Rover er een onvergetelijk feest van maakt. Bereid je voor op een show vol energie, meezingers, gitaargeweld en een sfeer die je niet snel zult vergeten. Oefen alvast je beste dans moves en kom op de dansvloer, want stil staan is geen optie met deze partyrockers uit België. 

Hillstone
Een coverband met een lange muziekhistorie die bekend staat om hun strakke liveoptredens en gevarieerde setlist met de beste swingende rockklassiekers uit de vorige eeuw. Een muzikale reis door de iconische rockgeschiedenis. Een en al energie, live gebracht met passie en vakmanschap. Van funky grooves tot rockende gitaar riffs. Je kunt lekker los op swingende nummers van Lenny Kravitz, Black Crowes, The Kinks, Golden Earring, The Knack, Jet and more…

Undone Dishes
Als afsluiter van de 10e editie hebben we “de vuile vaat” geprogrammeerd of te wel The Undone Dishes een 5-mans rock coverband. Ze spelen de vetste, beste, knallende dansbare rock hits van de laatste jaren. Een strakke sound, rauwe vocalen en een energieke performance zorgen ervoor dat stilstaan geen optie is. Perfect voor liefhebbers van stevige rockklassiekers en moderne anthems. Deze band brengt de essentie van rock tot leven! Vergeet dus je luchtgitaar niet voor Muse, Foo Fighters, Iron Maiden, Offspring, Pennywise en ander dikke kneiters.

De poorten gaan om 19.00uur open en om 19.30 trapt de eerste band af. Zorg dat je er tijdig bij bent om niets van dé zomer afterparty te missen. Maak het mee, dans mee en zing mee bij de lustrumeditie van Rockin' Wood!