Bij De Kersouwe gaat de theaterpoort toch een beetje open deze zomer!

Bij De Kersouwe gaat de theaterpoort toch een beetje open deze zomer!

woensdag 3 juni 2020

Er ging een streep door het eerder geplande theaterprogramma van Natuurtheater de Kersouwe uit Heeswijk-Dinther. Toch gaat komende zomer zeker niet geruisloos voorbij. Want het theaterbloed kruipt waar het niet gaan kan. Met de RIVM-richtlijnen vanaf 1 juli zijn er voor openluchttheaters weer meer mogelijkheden om de theaterpoort een klein beetje open te zetten. En dat is precies wat het theater onder de noemer ‘Kersouwe Klein – alle ruimte om buiten te genieten’ gaat doen!

Er op uit deze zomer. Het zal anders zijn dan anders. Meer in eigen land of regio. Hoe gaaf is het om dan toch samen in de Heeswijkse bossen naar een optreden te kunnen. In de alom bekende, unieke Kersouwe ambiance sfeervol en gezellig in de zomerzoete buitenlucht. ‘Kersouwe Klein’ betekent een intiem concert of voorstelling op de kleine tribune van het bosrijke theater. Bezoekers krijgen hier ‘alle ruimte’ om buitengewoon te genieten. Met maximaal 125 bezoekers per optreden op de tribune en dan 2 optredens van circa 75 minuten op 1 avond.

De allereerste artiest is al geboekt en maken we graag bekend. Het is niemand minder dan singersongwriter Tim Knol. Hij zal op vrijdagavond 17 juli optreden en de kaartverkoop hiervoor start zaterdag 6 juni om 10:00 uur. Eén drankje is onderdeel van het kaartje en na afloop van het concert kunnen bezoekers achterop het – speciaal hiervoor ingerichte - terrein nog even zitten en iets drinken.

Het aantal kaarten is natuurlijk beperkt, dus wees er snel bij! Speciaal voor Vrienden van De Kersouwe is een aantal kaarten gereserveerd. Elke besteller kan maximaal 2 kaarten kopen. Naast een aantal optredens voor volwassenen staat ook een jeugdvoorstelling op de planning. Zo is het vanaf half juli toch elk weekend een beetje feest in het Kersouwebos.


De Kersouwe kijkt er ontzettend naar uit om met ‘Kersouwe Klein’ bezoekers te ontvangen deze zomer en hen ‘alle ruimte’ te geven om weer van het theater te genieten!