Online kaarten kopen

Online kaarten kopen

Kaarten kopen voor een voorstelling in De Kersouwe? Hieronder lees je hoe je makkelijk online kaarten bestelt via onze website www.kersouwe.nl. 

1. Naar onze Kersouwe webshop
Je komt bij onze webshop terecht via de ronde button webshop op onze homepage (rechtsboven op de webpagina bij een device/laptop of eerste optie menu in een mobiele versie) of zodra je bij een voorstellingspagina op 'bestel kaarten' heb geklikt. 
Dit is de rechtstreekse link: https://kersouwe.stager.nl/web/tickets

2. Kies soort en aantal
Klik op de door jouw gewenste voorstelling(en) en klik op het plusje tot je het juiste aantal kaarten hebt. Je ziet bij de desbetreffende voorstellingen dan een cijfer staan (het aantal kaarten dat je wilt reserveren). Wil je voor meerdere voorstellingen kaarten bestellen? Kies dan 'verder winkelen'. 
Voor sommige populaire voorstellingen geldt een maximum van 4 kaarten per persoon. Als voorstellingen uitverkocht zijn, zie je ‘sold out’ verschijnen bij die voorstelling.

3. E-mailadres invullen
Als je de kaarten voor de voorstelling(en) die je wilt hebt aangevinkt, kies je op ‘plaats bestelling’. We vragen dan om je e-mailadres. Je kunt er zelf voor kiezen of je dan wilt inloggen of niet. Je kunt ook zonder in te loggen kaarten bestellen. Controleer goed of je e-mailadres klopt.

3. Overzicht en betalen
Je ziet nu een overzicht van de door jou bestelde kaarten en het kostenoverzicht. Daaronder zie je de diverse betaalopties (Ideal, Mastercard, VISA, Bancontact, Payconic by Bancontact). Je kunt je hier ook aanmelden voor de Kersouwe nieuwsbrief door het vierkante vakje aan te vinken. 
Kies daarna de door jouw gewenste methode en reken af via je bank. Je hebt 15 minuten de tijd om dit deel van je bestelling af te ronden. 
Onderaan deze pagina kun je op ‘bestellingen wijzigen’ klikken als je nog een voorstelling wilt toevoegen of verwijderen. 

4. Ontvangst Kaarten
Na betaling ontvang je een e-mail van kaartverkoop@kersouwe.nl met downloadlink naar je kaarten. Je kunt je kaarten ook altijd terugvinden via je login in de webshop (optie ‘mijn tickets’ in het menu. Hier vind je tevens je bestelhistorie). 
Deze kaarten worden op de dag zelf door ons gescand bij de ingang en kun je dan gewoon op je mobiel laten zien. Uitprinten is niet nodig. 

Servicetoeslag
Voor elk kaartje vanaf 15 Euro wordt 1,50 Euro (per kaart) in rekening gebracht. 

Retourneren van kaarten
Retourneren van kaarten is niet mogelijk bij De Kersouwe. De enige uitzondering hierop is als een voorstelling wordt afgelast of verzet. Via deze link lees je onze algemene voorwaarden. Je kunt je kaarten wel via Ticketswap verkopen. Als je dit platform gebruikt, komt de nieuwe eigenaar van de kaarten ook in ons systeem te staan. 

Weet waar je koopt! 
We raden ten zeerste af om via andere websites kaarten voor De Kersouwe te kopen. Je loopt het risico dat je veel te veel betaalt, en dat je kaarten niet geldig zijn (omdat ze aan meerdere personen verkocht zijn bijvoorbeeld). 

Problemen met bestellen? Mail dan naar kaartverkoop@kersouwe.nl
 

Bestellen voor Vrienden van De Kersouwe
Vrienden van De Kersouwe mogen altijd iets eerder kaarten bestellen. Zij ontvangen hierover per e-mail bericht voorafgaand aan de start verkoop. 
Belangrijk bij het bestellen is om ingelogd te zijn in de webshop van De Kersouwe, anders is het overzicht met voorstellingen niet zichtbaar. Vrienden dienen in te loggen met het e-mailadres waarop ze zich als vriend hebben aangemeld. 
Voor vragen kunnen vrienden terecht bij onze Vriendencommissie: vrienden@kersouwe.nl

Cadeaubonnen
Sinds we in 2021 zijn overgegaan naar een nieuw kaartverkoopsysteem (Stager), verkopen we geen papieren of online cadeaubonnen meer.

1124