Online kaarten kopen

Online kaarten kopen

Kaarten kopen voor een voorstelling in De Kersouwe? Hieronder lees je hoe je online kaarten bestelt. 

1. Inloggen/Registreren
De eerste stap is het inloggen in onze Kersouwe ticketshop. Je komt op onze inlogpagina terecht zodra je bij een voorstelling op 'bestellen' heb geklikt.
=> Bestaande klant? Dan vul je je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Dan kun je dit opnieuw opvragen via 'wachtwoord vergeten'.
=> Nieuwe klant? Klik dan op 'nieuwe klant' en vul hier je gegevens in. Klik daarna op 'verder winkelen' en dan kun je tickets voor je gekozen voorstelling bestellen. Registreren is eenmalig. Het is niet mogelijk om je met een reeds bekend e-mailadres nogmaals als nieuwe klant aan te melden. 
Problemen met inloggen of registeren? Mail dan naar kaartverkoop@kersouwe.nl

2. Kies soort en aantal
Je ziet nu voor je gekozen voorstelling een aantal kaartopties. Bij sommige kaartopties zie je misschien rode buttons. Dat betekent dat deze opties niet beschikbaar zijn voor jou. Kies de beschikbare kaartoptie(s) die voor jou gelden, kies het aantal kaarten en klik op button 'volgende'. 
Ben je Vriend of Medewerker van de Kersouwe en kun je niet de kaartopties bestellen die voor jou gelden? Dan is het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent, waarschijnlijk niet gebruikt bij het inloggen. Probeer het even opnieuw of neem contact op met onze kaartverkoop. 

3. Overzicht, promocode en betalen (of meer bestellen)
Je ziet nu een overzicht van de door jou bestelde kaarten en het kostenoverzicht. Op deze pagina kun je een eventuele promocode invullen en betalen. 
Via de buttons rechtsonder kies je daarna voor 'verder winkelen' of 'betalen'. Online betalen is mogelijk via Ideal of Bancontact. 
Als je meer wilt kaarten wilt bestellen voor andere voorstellingen, dan ga je via 'verder winkelen' terug naar de overzichtspagina van onze webshop. 

4. Ontvangst Kaarten
Na betaling ontvang je een e-mail met een PDF-bestand (bijlage). In dit bestand vindt je alle door jou bestelde kaarten. 
Je kunt deze kaarten printen als je een bezoek brengt aan De Kersouwe. En natuurlijk kun je ook gewoon de kaarten op je mobiel laten zien.
Bij de ingang van het theater scannen we alle geprinte en/of online toegangsbewijzen. 

Servicetoeslag
Voor elk kaartje vanaf 15 Euro wordt 1,50 Euro (per kaart) in rekening gebracht. 

Voor verdere vragen of problemen met bestellen kun je altijd bij onze afdeling Kaartverkoop terecht via kaartverkoop@kersouwe.nl

1124