Vier comedians op 1 avond met Comedy Camper in Natuurtheater de Kersouwe

Vier comedians op 1 avond met Comedy Camper in Natuurtheater de Kersouwe

maandag 11 juli 2022

Op zaterdag 16 juli aanstaande parkeert de Comedy Camper in Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Maar liefs vier comedians stappen uit om het publiek die zomeravond op het buitenpodium met humor en grappen te vermaken. 

Camper door Nederland
Een aantal top cabaretiers en comedians touren deze zomer in een camper door Nederland. Een uniek concept waarbij de humor en grappen je om de oren zullen vliegen. Na maanden thuis zitten, hebben deze cabaretiers en comedians heel veel nieuw materiaal kunnen schrijven voor hun theaterprogramma’s en mag deze club eindelijk weer het land in met de Comedy Camper. In verschillende samenstellingen vormen zij een reizend cabaretgezelschap dat door Nederland trekt en dus deze zomer ook De Kersouwe aandoet.

Line-up Comedy Camper 
Zaterdagavond vanaf 21.00 uur zullen in De Kersouwe Roel C. Verburgh, Davey Turnhout en Arjan Kleton uit de camper stappen in Heeswijk-Dinther om aldaar het podium te betreden. De vierde comedian Esther van der Voort fungeert deze avond als MC. Bij stand-upcomedy is de MC de persoon die de artiesten aankondigt en verbindende teksten tussen de verschillende acts verzorgt.

Een heerlijk ontspannen avondje lachen dus met vier getalenteerde comedians in het bekende openluchttheater! Kaarten via DEZE LINK of aan de dagkassa (open vanaf 1 uur voor aanvang).