Start kaartverkoop nieuwe Kersouweseizoen 2023

Start kaartverkoop nieuwe Kersouweseizoen 2023

maandag 6 februari 2023
Op zaterdagochtend 18 maart om 10:00u start de kaartverkoop van het nieuwe Kersouweseizoen 2023! Schrijf deze datum alvast in je agenda, want zoals je weet vliegen de kaarten er vaak erg snel uit bij ons openluchttheater ;). Kaarten bestel je - uitsluitend - online via deze website. Je komt in onze webshop via de button ‘webshop’ op onze homepage of door op ‘bestel kaarten’ te klikken bij één van de voorstellingspagina's in de agenda. 
 
Vrienden van De Kersouwe mogen een weekje eerder al bestellen (vanaf zaterdag 11 maart om 10:00u).
@Vrienden: let erop dat je eerst inlogt, voordat je gaat bestellen. Anders zie je namelijk de te bestellen voorstellingen niet verschijnen in de webshop.
 
Programma 2023
Ons theaterprogramma maken we de komende tijd steeds meer bekend via onze social kanalen (Facebook en Instagram). We zullen daarmee ook de agenda op deze website steeds meer aanvullen. Uiteraard hebben we weer voor ieder wat wils in petto; van nieuw talent tot gevestigde namen, tribute en ‘eigen’ werk, grote en intieme concerten, cabaret en muziektheater. Kortom, het wordt weer een waar openluchtfeest deze zomer in de Heeswijkse bossen!

Ter info:
*De 80's Tour Part 2 van Edwin Evers Band is in december 2022 reeds in de verkoop gegaan en uitverkocht in ' Groot
*Tis Hier Geen Hotel 2 betreft een doorgeschoven voorstelling uit 2022 en is momenteel uitverkocht in 't Klein
*De productie Jesus Christ Superstar is geen onderdeel van het Kersouweprogramma 2023. Dit betreft een (losstaande) co-productie, die plaats vindt in De Kersouwe begin april 2023. De kaartverkoop hiervan is in november 2022 gestart, en alle voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht