Rockin’Wood, de after-summer-party midden in de Heeswijkse bossen

Rockin’Wood, de after-summer-party midden in de Heeswijkse bossen

maandag 5 september 2022

Nu voor velen de vakantie alweer een tijdje achter ons ligt, heb je natuurlijk zin iedereen weer te zien. En waar kun je dat beter doen dan op dé vakantie afterparty; Rockin’Wood! Een kleinschalig en intiem festival midden in de Heeswijkse bossen, waar de sfeer hoog en de drempel laag is!

Na 7 succesvolle edities blijft de formule ongeveer gelijk. We gaan voor het gemak uit van een lekkere zomeravond, een aantal goede bands, aangevuld met goeie muziek, gezellig volk en dit alles in de fraaie ambiance van de Kersouwe.

En met dit jaar op het podium:

Fisherman and Friends
Eerste optreden van deze 5 heren uit Heeswijk en omgeving. Ze kennen elkaar door eerdere samenwerkingen in andere bands. Denk aan covers van Volbeat, Foo Fighters, Metallica e.d. Ook zijn ze niet vies om muziek van een andere stijl in een rock jasje te gieten. Als er maar gitaren inzitten!!!!

The 925 (B)
Come on, let’s party! The 925 is een heerlijke, opzwepende Gentse garage rock’n roll band met 60’s invloeden. Denk maar aan The Sonics, The Beatles, Alice Cooper, Reiging Sound, Kiss. Speelden eerder in de grote zaal van de AB in Brussel. Later dit jaar komt hun EP uit en staan tours gepland in o.a. Spanje en Frankrijk. Super energiek en ambiance verzekerd!

Stormz
Flitsende gitaarlicks, Knallende drums en uithalen van de zangeres op windkracht 10 zijn de ingrediënten van coverband Stormz. Dat wordt dansen en meezingen op o.a. Guns 'n Roses, Bon Jovi, Anouk , Heart, Nirvana en AC/DC!!! Stilstaan is geen optie! Get the party started!!

The Streets
Een vette dynamische rockcoverband. In een dampende liveshow worden niet de standaard classics maar nét die andere covers op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Faith no More, Motorhead, en veel meer…

Wonnen in 2017 de finale van The Clash of the Coverbands!!!

DJ-Darocktasvanouwts
Voor en tussen de optredens zullen de DJ’s van Darocktasvanouwts de fijnste deuntjes ten gehore brengen. De Dj’s maken eerder furore op o.a. Festyland en Paaspop.

Tickets
Voor slechts €10 ben je erbij en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via kersouwe.nl/agenda/rockin-wood