Introductiebijeenkomst Jeanne d'Arc op 14 december

Introductiebijeenkomst Jeanne d'Arc op 14 december

zaterdag 26 november 2022

Op woensdagavond 14 december aanstaande zal in de Kersouwe kantine van 20.30 uur tot 22.00 uur de introductiebijeenkomst voor Jeanne d'Arc plaats vinden. Jeanne d'Arc is de gloednieuwe Kersouweproductie, die de Kersouwe theatergroep in 2023 op de planken gaat brengen. Het stuk is speciaal voor de Kersouwe herschreven door Lotte-Lola Vermeer. Iedereen die belangstelling heeft om voor of achter de schermen mee te werken aan deze productie, is van harte welkom. 
 

De bijeenkomst is zeker ook bedoeld voor belangstellenden, die nog niet eerder hebben meegedaan aan een Kersouwe productie, maar dat wel graag willen. Spelers, decorbouwers, grimeurs, pr-medewerkers, technici, kostuum-medewerkers; geïnteresseerden die op wat voor manier dan ook een rol willen spelen bij Jeanne d'Arc, zijn van harte uitgenodigd.
 

Het productieteam waaronder regisseur Anneke Schröder en productieleiders Pieter-Jan van Hoof en Anita Dortmans zullen deze avond een presentatie geven over de nieuwe Kersouweproductie. Ze gaan vertellen over de historie en achtergrond van Jeanne d'Arc, en de manier waarop het natuurtheater dit openluchtstuk (in grote lijnen) wil gaan aanvliegen en vormgeven. De toegang is gratis en aanmelden voor deze avond op het kersouweterrein is niet nodig.
 

Het inschrijfproces voor Jeanne d'Arc zal kort na 14 december starten en de eerste repetitie is gepland op zaterdag 14 januari 2023.