Inschrijven voor Kersouweproductie Tristan & Isolde is gestart

Inschrijven voor Kersouweproductie Tristan & Isolde is gestart

maandag 6 december 2021

Na een heel succesvolle 75ste Kersouweproductie ‘De Bende van Jan de Lichte’ in 2021 zal de theatergroep van De Kersouwe in 2022 Tristan en Isolde op de planken gaan brengen.

Je kunt je vanaf nu aanmelden om mee te doen aan deze theaterproductie. Schrijf je in via DEZE LINK

Klik op DEZE LINK om de eerste nieuwsbrief met informatie over Tristan en Isolde te lezen

We gaan ervan uit dat er in januari 2022 weer meer kan en dat we gaan starten met onze nieuwe productie. Het productieteam heeft er erg veel zin in en onze nieuwe regisseur, Annet Jägers-Huizing, staat te popelen om te beginnen.

Tristan en Isolde zijn namen die meteen iets oproepen bij de meeste mensen maar bijna niemand kan direct het verhaal vertellen. De eerste link is vaak Romeo en Julia (twee bekenden van een aantal jaar geleden). Er zijn zeker overeenkomsten, want ook dit verhaal kent een treurige afloop. Maar dat neemt niet weg dat het een prachtige legende is die door Leon van Uden in een nieuw jasje is gegoten. Een jasje wat doet denken aan Django Unchained, Once upon a time in the West en the Unforgiven. Het verhaal is verplaatst naar het Wilde Westen van rond 1870. De tijd van de pioniers, het gevaar, de wraak en het recht wat niet altijd zegeviert.
Combineer bovenstaande met paarden, vrouwenbendes, hedendaagse muziek en een decor wat vaak verandert van uiterlijk en we hebben Tristan en Isolde 2022 op de Kersouwe op ons netvlies.

We gaan er een mooie productie van maken die veel mensen naar ons theater gaat trekken. Maar een productie is niets zonder spelers en we hopen dat er weer veel mensen zich aanmelden om mee te spelen. We hebben afgelopen jaar met een fantastische club mensen op en achter het toneel gestaan en we willen dit graag dit jaar weer verwezenlijken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Op 12 januari is er voor belangstellenden een informatieavond, waarop we nadere informatie zullen geven over de productie.
Deze vindt plaats om 20.00 uur in de Durpsherd in Berlicum. Wees welkom!

Op zaterdag 15 januari is de eerste spelersbijeenkomst ook in de Durpsherd.